Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα οφέλη της Τηλεματικής στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων

Τα οφέλη της Τηλεματικής στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων

53.644 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2024)

Με την τηλεματική τεχνολογία:
- Παρακολουθείτε εύκολα τον στόλο σας για αυξημένη ασφάλεια
- Έχετε πληροφορίες για την τοποθεσία και την ταχύτητα του οχήματος
- Λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν τα οχήματα παραβαίνουν τον ΚΟΚ ή αν έχουν κλαπεί
- Μπορείτε απομακρυσμένα να ακινητοποιήσετε τα οχήματά σας

Ζωντανή παρακολούθηση οχήματος από μια εφαρμογή

Η τηλεματική τεχνολογία αναδεικνύεται ως ένας σημαντικός παράγοντας προόδου σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του κλάδου των ενοικιαζόμενων οχημάτων. Η ενσωμάτωση της τηλεματικής στα συστήματα ενοικίασης οχημάτων έχει φέρει μια σειρά από οφέλη τα οποία επηρεάζουν τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους πελάτες τους.

Στον κλάδο των ενοικιαζόμενων οχημάτων, η τηλεματική τεχνολογία παρέχει πρώτα από όλα αύξηση της ασφάλειας. Τα συστήματα παρακολούθησης μπορούν να παρέχουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του οχήματος, την ταχύτητά του και άλλες σημαντικές παραμέτρους.

Με την λύση που σας παρέχει η Skytrack μπορείτε να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του στόλου σας. Λάβετε ειδοποιήσεις για πιθανές παραβιάσεις των οχημάτων και αποτρέψτε την κλοπή με απομακρυσμένη διαχείριση διακοπής κινητήρα αυτοκινήτου.
Παρακολουθείστε την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού και τις περιοχές όπου κινούνται τα οχήματα.

Έμποροι Αυτοκινήτων

Τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχουν γίνει σημαντική πηγή κέρδους για πολλούς αντιπροσώπους λόγω της μείωσης που καταγράφεται σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων. Με την χρήση της τηλεματικής οι έμποροι αυτοκινήτων που διαθέτουν οχήματα με δόσεις που η κυριότητα παραμένει σε αυτούς έως την εξόφλησή τους, έχουν την δυνατότητα να έχουν πλήρη εικόνα για τα αυτοκίνητα κάθε στιγμή αποφεύγοντας πιθανή απώλεια χρημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ασφαλής Απενεργοποίηση Οχήματος

Η κλοπή μηχανοκίνητων οχημάτων είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εγκλήματα παγκοσμίως. Με την εγκατάσταση μιας συσκευής gpstracker της Skytrack στο όχημα, έχετε την επιλογής της  απομακρυσμένης ασφαλούς διακοπής λειτουργίας κινητήρα (SECO - SustainerEngineCutoff). Η λειτουργία αυτή μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει την κλοπή ενός οχήματος αλλά και να βοηθήσει στην ανάκτησή του εάν αυτό κλαπεί.
 
Χρησιμοποιώντας την λύση της Skytrack έχετε τον απόλυτο έλεγχο του οχήματος ενώ παράλληλα λαμβάνετε τόσο σε πραγματικό χρόνο όσο και σε μορφή ιστορικού σημαντικά δεδομένα και συμβάντα που καταγράφηκαν.

Η Skytrack προσφέρει εξατομικευμένες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε ανάγκη των πελατών της. Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.skytrack.org ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 2202603 και 2310 365067.