Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Tasman: Ντοκιμαντέρ για το πρώτο Pick-Up στην ιστορία της KIA!

3.954 Επισκέψεις στο άρθρο
Tasman: Ντοκιμαντέρ για το πρώτο Pick-Up στην ιστορία της KIA!

Tasman: Ντοκιμαντέρ για το πρώτο Pick-Up στην ιστορία της KIA!

  • Tasman: Ντοκιμαντέρ για το πρώτο Pick-Up στην ιστορία της KIA!
  • Tasman: Ντοκιμαντέρ για το πρώτο Pick-Up στην ιστορία της KIA!

-Έμφαση σε επιδόσεις & αντοχή στο «άγριο» τοπίο της Αυστραλίας
-Πάνω από 18.000 γύροι δοκιμών
-Απόδοση 200 ίππων, σηκώνει βάρος φορτίου μέχρι 1 τόνο & τραβάει trailer ως 3,6 τόνους
-Στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2025, ξεκινώντας από την Κορέα

Έμφαση σε επιδόσεις & αντοχή στο «άγριο» τοπίο της Αυστραλίας

Το πολυαναμενόμενο Tasman έγινε ντοκιμαντέρ, με τους εμπμνευστές του εγχειρήματος να εστιάζουν στις εκτεταμένες δοκιμές που έλαβαν χώρα στα περιπετειώδη εδάφη και στην άγρια φύση της Αυστραλίας κατά τη δημιουργία του.
Φέροντας τον τίτλο «One More Round» («Ένας Ακόμα Γύρος»), η σειρά επεισοδίων αναφορικά με το Tasman θα stream-άρει από τον τρέχοντα Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube, αναδεικνύοντας τα παρασκήνια του εξαντλητικού προγράμματος δοκιμών του Pick-Up, με στόχο την επίτευξη της βέλτιστης αντοχής και απόδοσης.
Το πρώτο επεισόδιο, μάλιστα, κυκλοφόρησε στις 22 Ιουλίου, εστιάζοντας στις off road  δοκιμές, ενώ τα επόμενα επεισόδια θα περιλαμβάνουν οδήγηση σε βαθύ νερό, δοκιμές αντοχής & ρυμούλκησης σε όλα τα εδάφη, επιδόσεις σε πίστα, οδήγηση και χειρισμό, καθώς και συνεντεύξεις με την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης.
 

Πάνω από 18.000 γύροι δοκιμών

Ο πρόεδρος του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της KIA, Heui Won Yang, τόνισε πως: «Το KIA Tasman αντιπροσωπεύει την αταλάντευτη αφοσίωσή μας στην καινοτομία. Κάθε πτυχή των δυνατοτήτων του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης διοχετεύτηκε στη δημιουργία ενός οχήματος που όχι μόνο ανταποκρίνεται στον τίτλο του ως το πρώτο του είδους του, αλλά και προσφέρει επιδόσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες».
Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί εδώ πως ένα από τα στοιχεία που αναμένεται να αναδείξει η σειρά είναι και οι γύροι δοκιμών που ξεπέρασαν τους 18.000, με τους μηχανικούς της KIA να βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πετύχουν τα υψηλότερα πρότυπα για την υλοποίηση του Tasman.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>