Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας δεσπόζει μια οθόνη αφής 7 ιντσών…

… ενώ ακριβώς από κάτω εδράζεται το κλιματιστικό και ο επιλογέας του συστήματος 4κίνησης.

Το πάνω μέρος του ντουλαπιού εμπρός από τον συνοδηγό φέρει σύστημα ψύξης.

Η δομή των καθισμάτων έχει τροποποιηθεί σημαντικά ενώ…

… η βάση της πίσω σειράς καθισμάτων μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως.

Εξαιρετικοί χώροι, βελτιωμένη άνεση σε όλες τις θέσεις

Η βάση της θέσης του οδηγού έχει ανυψωθεί κατά 10 χλστ. ενώ, η ρύθμιση καθΆ ύψος του καθίσματος του έχει επίσης αυξηθεί κατά 15 χλστ. 
Τόσο το ωφέλιμο πλάτος για τους ώμους όσο και ο «αέρας» για το κεφάλι όλων των επιβατών, έχουν αυξηθεί κατά 8 χλστ. και 19 χλστ. αντίστοιχα ενώ νέα είναι και η δομή των καθισμάτων σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος. 
Στις εκδόσεις Extra & Double Cab η τροποποιημένη δομή του πλαισίου έχει βελτιώσει τον ωφέλιμο χώρο για τα γόνατα τους (κατά 10 χλστ.) ενώ την ίδια στιγμή έχει βελτιωθεί το επίπεδο της άνεσης που απολαμβάνουν. 
Στις διπλοκάμπινες εκδόσεις, προσφέρεται και πίσω κάθισμα με ασύμμετρα αναδιπλούμενη πλάτη (60:40) ενώ το κεντρικό υποβραχιόνιο που αναδιπλώνεται από την πλάτη του κεντρικού καθίσματος, επαρκεί για δύο επιβάτες στις πίσω θέσεις. 
Παράλληλα, η Toyota ανακοινώνει πως αυξημένοι είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό του νέου Hilux. Το διπλό ντουλάπι εμπρός από τον συνοδηγό φέρει θήκη που ψύχεται στο πάνω μέρος του (για δύο μπουκάλια 500 ml έκαστο) ενώ το κάτω μέρος του κλειδώνει. 
Αντίστοιχα, κάτω από το υποβραχιόνιο μεταξύ των εμπρός καθισμάτων υπάρχει χώρος για έως και 22 CDs καθώς και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ενώ όπως είναι φυσικό, έχουν προβλεφθεί υποδοχές AUX και USB. 
Ποτηροθήκες έχουν τοποθετηθεί στο ταμπλό, μεταξύ των καθισμάτων των εμπρός επιβατών αλλά και στο εσωτερικό των πίσω θυρών. 
Καταλήγοντας σε ότι αφορά στον τομέα της παθητικής ασφάλειας αξίζει να αναφέρουμε πως ο σχετικός εξοπλισμός του νέου Hilux περιλαμβάνει έως και επτά αερόσακους. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ