Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η δομή της πίσω ανάρτησης έχει τροποποιηθεί πλήρως και έχει αυξηθεί κατά 20% η διαδρομή της.

Νέο πλαίσιο με αυξημένη κατά 20% στρεπτική ακαμψία

Το σημείο – κλειδί στην εξέλιξη της νέας γενιάς του Toyota Hilux είναι η υιοθέτηση ενός νέου πλαισίου –τύπου σκάλας- που σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου εμφανίζει αυξημένη στρεπτική ακαμψία κατά 20%. 
Το συγκεκριμένο δεδομένο αναβαθμίζει την οδική συμπεριφορά αλλά και τη μείωση των κραδασμών ενώ την ίδια στιγμή είναι σημαντικά μειωμένα τα περιθώρια παραμόρφωσης της καμπίνας των επιβατών σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. 
Παράλληλα, έχει τροποποιηθεί πλήρως η ανάρτηση με την διαδρομή της ανάρτησης να έχει αυξηθεί σημαντικά, γεγονός που μεταξύ άλλων συμβάλλει στη βελτίωση τόσο της ποιότητας κύλισης, όσο και της ελκτικής ικανότητας του ιαπωνικού Pick-Up. 
Δεδομένου του χαρακτήρα του οχήματος, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί και στις προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος (για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης), που είναι πλέον μεγαλύτερες σε διαστάσεις και με μεγαλύτερο πάχος. Ωστόσο, δεν απαιτείται η απομάκρυνση τους κατά τις εργασίες συντήρησης με αποτέλεσμα να μειώνεται και το κόστος συντήρησης.
Παράλληλα, νέα υλικά και μείγματα χάλυβα έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του αμαξώματος, ενώ αρκετές είναι και οι επεμβάσεις στην αρχιτεκτονική «στησίματος» της καμπίνας των επιβατών, πάντα με γνώμονα την αύξηση της ακαμψίας της και της ανθεκτικότητας της. 
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως το πλαίσιο έχει να επιδείξει 20ετή αντίσταση στην οξείδωση! 
Τέλος, η αυξημένη ακαμψία και στιβαρότητα του πλαισίου έχει επιφέρει και αύξηση της απορρόφησης των δυνάμεων που εκλύονται κατά την πρόσκρουση του οχήματος (+15%) σε σχέση με το προκάτοχο του, γεγονός που ενισχύει σημαντικά την παθητική ασφάλεια των επιβατών του. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ