Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Fiat Professional παρέδωσε μια μεγάλη παραγγελία επαγγελματικών οχημάτων στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό στις 17 Μαρτίου 2017.

Η εν λόγω παραγγελία αφορούσε στην προμήθεια 15 νέων Fiat Fullback Pick-Up καθώς και 2 9θέσιων Talento.

Το Fullback στο Ναυτικό!

5.213 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2017)

Ο στόλος οχημάτων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ενισχύεται με δεκάδες νέα επαγγελματικά οχήματα της Fiat Professional και πιο συγκεκριμένα με 15 νέα Fullback και 2 -9θέσια- Talento.

Σε ειδική τελετή παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου στον Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού, η Fiat Professional παρέδωσε μια μεγάλη παραγγελία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και τις Ειδικές Δυνάμεις.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για 15 νέα Fiat Fullback Pick-Up σύστημα 4κίνησης και κινητήρα 2,4λτ. που αποδίδει ισχύ 180 ίππων καθώς και δυο επιβατικές -9θέσιες- εκδόσεις Combi του νέου Fiat Talento με πετρελαιοκινητήρα 1,6λτ. που αποδίδει ισχύ 125 ίππων.
Τα εν λόγω οχήματα αποκτήθηκαν μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης από την εταιρεία AVIS A.E. και αναμένεται να προωθηθούν άμεσα σε ακριτικές και νησιωτικές περιφέρειες για την υποστήριξη του σημαντικού έργου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.