Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ο Μύλος των Ξωτικών, και η πόλη των Τρικάλων υποδέχτηκαν τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία της BYD, που εκτελούσαν το συγκοινωνιακό έργο, μεταφέροντας τους επισκέπτες του θεματικού Πάρκου από το κέντρο της
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Μύλος των Ξωτικών, και η πόλη των Τρικάλων υποδέχτηκαν τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία της BYD, που εκτελούσαν το συγκοινωνιακό έργο, μεταφέροντας τους επισκέπτες του θεματικού Πάρκου από το κέντρο της πόλης.

Το ηλεκτρικό λεωφορείο της BYD στα Τρίκαλα

1.898 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Εστιάζοντας στη βιώσιμη αστική κινητικότητα, ο Μύλος των Ξωτικών -το περίφημο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο των Τρικάλων- είχε φέτος στη διάθεση των επισκεπτών του, ένα 12μετρο ηλεκτρικό λεωφορείο της BYD.

Ο Μύλος των Ξωτικών & η Βιώσιμη Κινητικότητα!


  Το 12μετρο ηλεκτρικό λεωφορείο διέθεσε η η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, που αποτελεί τον επίσημο διανομέα της BYD στην Ελλάδα.

  Το 12μετρο ηλεκτρικό λεωφορείο διέθεσε η η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, που αποτελεί τον επίσημο διανομέα της BYD στην Ελλάδα.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 • Ηλεκτρικό 12μετρο λεωφορείο BYD στη διάθεση των επισκεπτών
 • Από το κέντρο των Τρικάλων προς το Θεματικό Πάρκο
 • Έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα
 • Προσφορά του επίσημου διανομέα της BYD «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ»
 
Ηλεκτρικά λεωφορεία της BYD μετέφεραν φέτος τους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών, από το κέντρο της πόλης των Τρικάλων προς το Χριστουγεννιάτικό θεματικό πάρκο που αποτελεί το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα.
 
Σημειώνεται, πως φέτος -για πρώτη χρονιά- η προστασία του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα αποτέλεσαν βασική προτεραιότητα της διοργάνωσης. Το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, η ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος, η ανακύκλωση και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ήταν μερικές μόνο από τις «πράσινες» θεματικές ενότητες της φετινής διοργάνωσης.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μύλος των Ξωτικών, και η πόλη των Τρικάλων υποδέχτηκαν τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία, που εκτελούσαν το συγκοινωνιακό έργο, μεταφέροντας τους επισκέπτες του θεματικού Πάρκου από το κέντρο της πόλης στον Μύλο των Ξωτικών. Η χρήση των ηλεκτρικών λεωφορείων εντάχθηκε στο πλαίσιο των δράσεων βιώσιμης αστικής κινητικότητας, που αποτελεί μια εκ των θεματικών του πάρκου, και αναδεικνύει την αξία  και τα οφέλη της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο περιβάλλον.