Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στη φετινή -88η- Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενευής, η Renault παρουσίασε μια ειδική έκδοση με την ονομασία «ICΕ» για το Alaskan.

Η εν λόγω έκδοση θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων, από το φθινόπωρο του 2019 και διακρίνεται για τον δυναμισμό και τον πλούσιο εξοπλισμό της.

Χαρακτηριστική είναι η έντονη αντίθεση της άσπρης βαφής του αμαξώματος με τις πολλαπλές μαύρες… πινελιές επί του οχήματος…

… όπως π.χ. οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, τα ειδικά αυτοκόλλητα στο καπώ, τις πόρτες και την οροφή του οχήματος, το κάλυμμα του χώρου φόρτωσης κ.ά.

Το Renault Alaskan στη Γενεύη

3.062 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Η Renault παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία «ICE» για το δυναμικό Pick-Up της, το Alaskan, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερο της στην 88η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που ανοίγει επίσημα τις πύλες της για το κοινό από 7 – 17 Μαρτίου, η Renault παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Alaskan, το δυναμικού και πολυτελούς Pick-Up της.
Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του ελαφρού ημιφορτηγού της Renault, η έκδοση «ICE» διακρίνεται για την άσπρη μεταλλική βαφή (Glacier White) του αμαξώματος και την έντονη αντίθεση που δημιουργεί με τις πολλαπλές μαύρες λεπτομέρειες επί του οχήματος όπως οι μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, το μαύρο κάλυμμα της οροφής και του χώρου φόρτωσης, τα ειδικά αυτοκόλλητα στις πλευρικές θύρες και το κάλυμμα του κινητήρα κ.ο.κ.
Παράλληλα, τα εκτός δρόμου ελαστικά, οι δερμάτινες επενδύσεις σε όλα τα καθίσματα και το υπερσύγχρονο ηχοσύστημα με έξι ηχεία και τεχνολογία «Dome Flax» συμπληρώνουν τον πλούσιο εξοπλισμό της εν λόγω έκδοσης.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως το Alaskan «ICE» θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων, από το φθινόπωρο του 2019, αρχικά από την αγορά της Ελβετίας.