Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το απόλυτο υλικό τριβής

8.702 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2019)

Με τη συμπλήρωση των 60 χρόνων δραστηριοποίησης στην αγορά των υλικών τριβής, η GRANTEXπαρουσίασε το δισκόφρενο premium CV-104 για κορυφαία απόδοση, αντοχή και ασφάλεια στο φρενάρισμα

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων της και μετά από συστηματικές εργαστηριακές έρευνες και επίπονα τεστ εφαρμογής,  η GRANTEX παρουσίασε το υλικό τριβής CV-104

Το CV-104 αποτελεί μία νέα premium φόρμουλα με σύντομη περίοδο «στρωσίματος» για μέγιστη ανθεκτικότητα, κορυφαία σταθερότητα απόδοσης και χαρακτηριστικά εξαιρετικής συμπεριφοράς φρεναρίσματος ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το CV-104 είναι ένα πιστοποιημένο κατά ECE R90 υλικό τριβής επιπέδου πρώτης εφαρμογής (οriginalequipment), το οποίο προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας, εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η τεχνολογία PREMIX σε συνδυασμό με την υψηλή συμπιεστότητα , διασφαλίζει αποτελεσματικό και αθόρυβο φρενάρισμα, προσφέροντας την απαιτούμενη άνεση στον οδηγό.

Ακόμη και μετά από έντονη και παρατεταμένη χρήση,  το CV-104 εξασφαλίζει γρήγορη ανάκτηση του συντελεστή τριβής. Παράλληλα, ένα ειδικά εξελιγμένο Underlayer (υπόστρωμα υλικού τριβής) παρέχει υψηλή αντοχή σε διάτμηση έχοντας επιπλέον θερμομονωτικές ιδιότητες.

Οι πληροφορίες παραγωγής (αριθμός παρτίδας) είναι χαραγμένες στο λαμάκι, επιτυγχάνοντας τη μόνιμη και ανεξίτηλη ταυτοποίηση του υλικού, ενώ στη συσκευασία, εκτός από το προϊόν περιλαμβάνονται και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα τοποθέτησης. Σε σχέση με άλλα υλικά τριβής, το CV-104 εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, επιτυγχάνοντας πιο σταθερό συντελεστή τριβής, με χαμηλότερο θόρυβο ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της πίεσης, της ταχύτητας και της θερμοκρασίας λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός δεν θα παρατηρήσει σημαντικές διακυμάνσεις απόδοσης φρεναρίσματος, κάτω από  οποιεσδήποτε συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται και μικρότερη φθορά του δισκοφρένου.