Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παρά τα μόλις 3.864 χλστ. του αμαξώματος του, το Bipper Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 2.491 χλστ.

Πολλαπλοί είναι οι κρίκοι στερέωσης στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης.

Το πλάτος της πλευρικής θύρας ορίζεται στα 644 χλστ. ενώ τα δύο φύλλα της πίσω ανοίγουν σε γωνία 90 ή 180 μοιρών.

Η πλήρης αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού πλέγματος ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Η πλήρης αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού πλέγματος ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Μικρό στο μάτι…

28.125 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Η βασική έκδοση του Peugeot Bipper Van προσφέρεται με ένα πτυσσόμενο μεταλλικό πλέγμα ως διαχωριστικό της καρότσας από την καμπίνα των επιβατών, που σε συνδυασμό με το αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού, παρέχει τη δυνατότητα αύξησης του ωφέλιμου μήκους (& όγκου) του χώρου φόρτωσης.
Mέσω μιας πλευρικής ή της δίφυλλης πίσω θύρας (60/40 με κρύσταλλα και υαλοκαθαριστήρες), η πρόσβαση στο εσωτερικό της καρότσας του Bipper είναι μια εύκολη υπόθεση, χάρη και στο κατώφλι φόρτωσης των μόλις 527 χλστ.(!).
Από εκεί και πέρα, ο κάτοχος του γαλλικού Vanette θα εκτιμήσει την ανθεκτική επένδυση από πλαστικό στο δάπεδο και τους πολλαπλούς κρίκους στερέωσης του φορτίου ενώ, πολύ έξυπνη είναι η ύπαρξη ενός ειδικού –επαναφορτιζόμενου- φακού που αποσπάται όταν οι ανάγκες το επιβάλλουν.
Παράλληλα, με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τα 1.750 κιλά, το Peugeot Bipper είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 585 κιλών (χωρίς τον οδηγό) ή όγκο από 2,5 – 2,8 κ.μ., αναλόγως της θέσης του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)