Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Bipper Van αποτελείται από ανθεκτικά πλαστικά με πολύ καλή συναρμογή.

… ενώ ο πίνακας οργάνων προσφέρει πολλαπλές πληροφορίες στον οδηγό (π.χ. υπολογιστής ταξιδιού).

Εργονομική είναι η θέση των διαφόρων χειριστηρίων επί της κεντρικής κονσόλας…

Το ντουλαπάκι μπροστά από τη θέση του συνοδηγού κερδίζει τις εντυπώσεις με το βάθος του.

Το αναπαυτικό κάθισμα του οδηγού σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος τιμόνι, διευκολύνουν την άμεση εύρεση της βέλτιστης θέσης οδήγησης, ανεξαρτήτως του σωματότυπου του οδηγού.

Πολλαπλοί χώροι έχουν προβλεφθεί τόσο στο εσωτερικό των θυρών…

… όσο και μεταξύ των καθισμάτων για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό έχει προβλεφθεί μια αναδιπλούμενη βάση συγκράτησης εγγράφων.

Ευρύχωρο εσωτερικό με λύσεις για τα πάντα!

28.124 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί εξαρχής με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία οδηγού, το Peugeot Bipper αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πως μπορούν να προβλεφθούν χώροι για τα πάντα, ακόμη και στα πιο μικρά οχήματα.
Οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος δεν γίνονται καθόλου αντιληπτές από τους δύο επιβάτες του Bipper Van δεδομένου ότι τα αναπαυτικά καθίσματα εδράζονται με τέτοιο τρόπο που και μεγάλο «αέρα» προσφέρουν για τα γόνατα, τους ώμους και το κεφάλι των επιβατών, όσο και ένα εξαιρετικό περιμετρικό οπτικό πεδίο για τον οδηγό, σε συνδυασμό με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι μάλλον… τραχιά στην αφή ωστόσο η συναρμογή τους είναι εξαιρετική και αυτό εγγυάται την αποφυγή ενοχλητικών τριγμών σε βάθος χρόνου λόγω της έντονης χρήσης.
Αντίστοιχα, η Peugeot Professionnel έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί και το πιο μικρό σημείο εντός της καμπίνας για τη δημιουργία εύκολα προσβάσιμων και πλήρως εκμεταλλεύσιμων αποθηκευτικών χώρων.
Χαρακτηριστικό είναι η αναδιπλούμενη βάση εγγράφων στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας και το –ιδιαίτερα βαθύ- ντουλαπάκι για τον συνοδηγό.
Πέραν αυτού, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων προσφέρει στοιχεία όπως αερόσακο για τον οδηγό, υδραυλικό τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους καθρέπτες, ραδιοφωνική προεγκατάσταση με ηχεία και κεραία, A/C κ.ο.κ.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)