Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε έναν αριθμό ορόσημο έφτασε η Volvo Trucks, αναφορικά με την ναυαρχίδα της, Volvo FH το οποίο συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ζωής.

Το εκατομμυριοστό Volvo FH μέσα σε 25 χρόνια

2.765 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2018)

Σε έναν αριθμό ορόσημο έφτασε η Volvo Trucks, αναφορικά με την ναυαρχίδα της, Volvo FH το οποίο συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ζωής.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της η Volvo Trucks, πούλησε το υπ αριθμόν 1.000.000 Volvo FH, κάτι το οποίο έλαβε χώρα στις 19 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων που έλαβε χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας. Μάλιστα ο αγοραστής της συγκεκριμένης μονάδας είναι η εταιρεία Gesuko η οποία εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με τη Volvo, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος κατά τη διάρκεια της παράδοσης του φορτηγού.
 
«Έχουμε οδηγήσει τα φορτηγά της Volvo από το 1976 αλλά και την εξέλιξη αυτών μέχρι και το Volvo FH. Από την αρχή καταλάβαμε ότι είχαμε επιλέξει ένα εμπορικό σήμα που είχε στο επίκεντρο του το μέλλον» τόνισε μεταξύ άλλων ο Marco Reinhard, ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της Gesuko, που ασχολείται με τις μεταφορές κατεψυγμένων εμπορευμάτων.
 
Τέλος, από τη μεριά του ο Πρόεδρος της μάρκας, Claes Nilsson τόνισε: «Με το Volvo FH, έχουμε επανειλημμένα επεκτείνει τα όρια του τι μπορεί να επιτευχθεί, ενώ δημιούργησε νέες δυνατότητες για κερδοφόρες, αποδοτικές και ασφαλέστερες μεταφορές με ολοένα και μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Δίνοντας το χιλιοστό FH σε ένα πελάτη που είναι πολλά χρόνια μαζί μας είναι ένα τρομερό ορόσημο σε ένα φανταστικό ταξίδι».