Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Απολαύστε τον ηλεκτρικό πύραυλο, το πολυαναμενόμενο GMC Hummer EV των 1.000 ίππων.

Το ηλεκτρικό Hummer σπάει τα χρονόμετρα (+vid)

3.984 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2021)

Το θρυλικό Hummer επιστρέφει ως ένα ηλεκτρικό, high-tech Pick-Up με τα σήματα της GMC, ένα …αγροτικό supercar 1.000 ίππων που επιταχύνει με εξωπραγματικούς ρυθμούς. Απολαύστε τον πύραυλο εδάφους στο σχετικό βίντεο…

Η GMC έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το πρωτότυπο Hummer EV, με το launch control στη λειτουργία που είναι γνωστή ως «Watts to Freedom». Σημειώνεται πως πρόκειται για ένα στοιχείο του στάνταρ εξοπλισμού της έκδοσης «Edition 1» του ηλεκτρικού pick-up, μέσω του οποίου οι τρεις ηλεκτροκινητήρες μπορούν να πιάσουν τη μέγιστη απόδοση των 1.000 ίππων (746 kW ή 1.014 PS).

Kοινοποίησε το »

 Δείτε τις off-road δοκιμές του Hummer EV στο Μόαμπ της Γιούτα
 
Σημειώνεται, πως όταν ο οδηγός επιλέξει τη συγκεκριμένη λειτουργία, στο εσωτερικό δημιουργείται μια αίσθηση αντίστροφής μέτρησης πριν την ..απογείωση. Το παραπάνω επιτυγχάνεται χάρη σε μία σειρά οπτικοακουστικών ερεθισμάτων. Συγκεκριμένα, στον ψηφιακό πίνακα οργάνων εμφανίζονται ενδιαφέροντα γραφικά, ενώ μοναδικοί ήχοι εκπέμπονται από το premium ηχοσύστημα της Bose.
 
Μάλιστα, όσο το αυτοκίνητο -αλλά και οι επιβάτες- προετοιμάζονται για την εμπειρία, η αερανάρτηση χαμηλώνει αυτόματα κατά 2 ίντσες (51 χλστ.), προκειμένου να χαμηλώσει το κέντρο βάρους του οχήματος, κάτι που είναι παραπάνω από απαραίτητο, αν αναλογιστεί κανείς πως το ηλεκτρικό Hummer είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το 0-60 μίλια/ώρα σε 3 δλ., μια επίδοση που ισοδυναμεί με ελάχιστα πάνω από 3,1 δλ. για το «δικό» μας 0-100 χλμ./ώρα.
 
Σας αφήνουμε με το σχετικό βίντεο της GMC. Θα σας λέγαμε να δυναμώσετε τον ήχο για να το απολαύσετε καλύτερα, αλλά δεν έχει νόημα: Το Hummer ως ηλεκτρικό είναι αθόρυβο… 

Kοινοποίησε το »