Η νέα γενιά του αστικού LionΆs City θα δώσει το παρόν στην 67η ΙΑΑ 2018…

… καθώς επίσης και η –πρωτότυπη- ηλεκτροκίνητη έκδοση του εν λόγω μοντέλου.

ΜΑΝ & Neoplan Buses: Σημαντικές πρεμιέρες

Πολλές και σημαντικές αναμένεται να είναι οι παγκόσμιες πρεμιέρες που η MAN Truck & Bus θα προσφέρει στους επισκέπτες στο περίπτερο της στην προσεχή ΙΑΑ 2018, αναφορικά με τον κλάδο των λεωφορείων της, μέσω των μαρκών MAN Buses και Neoplan.
Μεταξύ αυτών, περίοπτη θέση θα κατέχει φυσικά η νέα γενιά του αστικού λεωφορείου MAN LionΆs City που, για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε μέσα στην άνοιξη του τρέχοντος έτους ωστόσο, στην 67η ΙΑΑ θα κάνει την πρώτη… εμφάνιση του στο ευρύ κοινό.
Εκτός όμως από το σημαντικότατο αυτό νέο μοντέλο, στο περίπτερο της MAN αναμένεται να παρουσιαστεί και δύο ακόμη ειδικές εκδόσεις του.
Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο πρώτο αστικό λεωφορείο της MAN Truck & Bus με κινητήρα φυσικού αερίου (τον E18) ενώ το παρόν θα δώσει και μια πρωτότυπη έκδοση –πλήρως ηλεκτροκίνητη- με την ονομασία LionΆs City eBus που εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 160 – 270 kW (218 – 367 ίπποι περίπου).
Εκτός αυτών, αναμένεται να δώσει το παρόν και η έκδοση «L» του τουριστικού λεωφορείου MAN LionΆs Coach που εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με το αναβαθμισμένο κιβώτιο ταχυτήτων MAN TipMatic Coach αλλά και την νέα έκδοση 470 ίππων του κινητήρα D2676 LOH που θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο του 2019.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement