Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο ΜΑΝ eTGE θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του μέσα στο φθινόπωρο στο Ανόβερο και την 67η ΙΑΑ.

  MAN Vans: Παγκόσμια πρεμιέρα και για το MAN eTGE

  Στα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και τα προτερήματα του πρώτου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος στην ιστορία της MAN Truck & Bus, του MAN TGE (με μεικτό βάρος από 3,5 – 5,5t.), στην προσεχή 67η ΙΑΑ αναμένεται να κάνει την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση της στο ευρύ κοινό η νέα –πλήρως ηλεκτροκίνητη- έκδοση του, με την ονομασία «eTGE»!
  Η μαζική παραγωγή του MAN eTGE ξεκίνησε μέσα στον Ιούλιο και το εν λόγω μοντέλο θα μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 1,0 – 1,75t. με μέγιστη αυτονομία της τάξης των 160 χλμ., καλύπτοντας ουσιαστικά το 70% των χρήσεων σε ότι αφορά στις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων.
  Το μεικτό βάρος του eTGE θα ορίζεται στους 3,5t. ή στους 4,25t. και δεδομένης της ύπαρξης ψηλής οροφής, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης του θα ανέρχεται στα 11 κ.μ.
  Σε αντίθεση με τις συμβατικές εκδόσεις που εφοδιάζονται με έναν πετρελαιοκινητήρα 2,0λτ. με απόδοση 102, 122, 140 ή 177 ίππων, το MAN eTGE θα φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 100 kw (136 ίπποι) και ροπή 290 Nm που συνδυάζεται με συστοιχίες μπαταριών συνολικής χωρητικότητας 36 kWh που εδράζονται κάτω από το –ελαφρώς ανυψωμένο- δάπεδο του χώρου φόρτωσης.

   

   

  ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  MAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Advertisement