Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμική και άκρως τροποποιημένη είναι η σχεδίαση του αμαξώματος του νέου Citroen Berlingo.

Σε ότι αφορά στο μήκος του αμαξώματος του, θα προσφέρεται σε δύο επιλογές 4,40μ. ή 4,75μ. με δυνατότητα μεταφοράς 5 ή 7 επιβατών αντίστοιχα.

Εντυπωσιακός είναι και ο –νέος- εσωτερικός διάκοσμος όπου, η Citroen έχει ανακοινώσει ένα υπερπλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

Το νέο Berlingo ανοίγει τον «χορό»

6.152 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Η Citroen είναι η πρώτη από εταιρείες του Ομίλου PSA που… ανοίγει τον χορό των παρουσιάσεων των νέων Vanette της, με τα αποκαλυπτήρια της –επιβατικής- έκδοσης του νέου Berlingo!

Από το 1996 όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του Citroen Berlingo (ακολούθησε το 2008 η 2η γενιά του), το γαλλικό μοντέλο έχει να επιδείξει περισσότερες από 3,3 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο! Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι, μέσα στο 2017 κατάφερε να πουλήσει συνολικά 165.000 οχήματα, μια επίδοση – ρεκόρ για την ιστορία του, η οποία μάλιστα κατέρριψε την προηγούμενη βέλτιστη εμπορική πορεία του μοντέλου, που είχε σημειωθεί το 2016!
Με βάση μάλιστα τα όσα ανακοινώνει η Citroen, η 1η γενιά του Berlingo κατάφερε να πουλήσει συνολικά 1,6 εκ. οχήματα σε μια 12ετια και η 2η συνολικά 1,7 εκ. οχήματα μέσα σε μια 9ετία.
Τα παραπάνω δεδομένα καθιστούν σαφές πως η εξέλιξη της νέας γενιάς του Berlingo ήταν για τη Citroen μια εξαιρετικά σημαντική υπόθεση και με βάση τα πρώτα στοιχεία που η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα, το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.
Με σημαντικά βελτιωμένη σχεδίαση σε όλους τους τομείς, πολλαπλές τεχνολογικές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά στις τεχνολογίες που άπτονται της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος αλλά και της άνεσης των επιβατών, τους εντυπωσιακούς χώρους στο εσωτερικό για πέντε ή επτά επιβάτες (αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος), το νέο Berlingo φαντάζει δεδομένο πως θα συνεχίσει και –γιατί όχι- θα ξεπεράσει την εμπορική επιτυχία των προκατόχων του.
Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος του, το νέο γαλλικό μοντέλο θα προσφέρεται στις εκδόσεις «M» και «XL» με μήκος της τάξης των 4,40μ. και 4,75μ. αντίστοιχα.
Παράλληλα, η γκάμα των μηχανικών του συνόλων θα περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες επιλογές που έχει να προσφέρει σε αυτήν τη φάση η Citroen όπως ο βενζινοκινητήρας «PureTech» των 1,2λτ. σε εκδόσεις με ισχύ 110 ή 130 ίππων και ο πετρελαιοκινητήρας «BlueHDi» των 1,5λτ. σε εκδόσεις με ισχύ 75, 100 ή 130 ίππων.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως τα εν λόγω μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και εναλλακτικά, αναλόγως της απόδοσης τους, με το νέο αυτόματο κιβώτιο «EAT8» των 8 σχέσεων (οι εκδόσεις PureTech των 130 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο EAT8 θα λανσαριστούν μέσα στο 2ο 6μηνο του 2019).
Περισσότερα για την –επιβατική πάντα- έκδοση της νέας γενιάς του Citroen Berlingo μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε…