Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2ο 6μηνο του 2021 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το νέο Mercedes-Benz Citan, που θα εξακολουθήσει να σχετίζεται άρρηκτα με το Renault Kangoo.

To νέο Mercedes-Benz Citan έρχεται!

13.044 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2020)

Με σαφείς αναβαθμίσεις σε σχεδίαση, μεταφορικές δυνατότητες και συνδεσιμότητα ενώ θα παρουσιαστεί και μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση του.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η Mercedes-Benz Vans ανακοίνωσε πως η νέα γενιά του Citan βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης της και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.
Στην… λιτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται μεταξύ άλλων πως το νέο Citan θα αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του «DNA» της Mercedes-Benz Vans σε ότι αφορά στη σχεδίαση, το επίπεδο της ασφάλειας και την «συνδεσιμότητα».
Οι… γενναιόδωροι χώροι στο εσωτερικό παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος θα συγκαταλέγονται μεταξύ των βασικών προτερημάτων του μελλοντικού Vanette, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση στις αστικές μεταφορές ενώ την ίδια στιγμή, οι μεγάλες πλευρικές πόρτες, σε αμφότερες τις πλευρές, σε συνδυασμό με το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, θα διασφαλίζουν την ευκολία πρόσβασης στον χώρο φόρτωσης.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως, η νέα γενιά του Mercedes-Benz Citan θα εξακολουθήσει να σχετίζεται άμεσα με τη νέα γενιά του Renault Kangoo που παρουσιάστηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει και επίσημα η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ενώ, μέσα στο 2ο 6μηνο του 2022 (ένα έτος αργότερα δηλαδή από το λανσάρισμα του νέου Citan), η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει και ένα νέο μοντέλο με την ονομασία «T-Class» που ουσιαστικά θα αποτελεί την επιβατική έκδοση του, στα πρότυπα της σχέσης της V-Class με το Vito.