Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τις Renault, Nissan & Mitsubishi στην εξέλιξη της νέας γενιάς του Citan.

Ηλεκτρικό και το νέο Mercedes-Benz Citan

6.900 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2019)

Δια στόματος του νέου επικεφαλής των Mercedes-Benz Vans, κ. M. Breitshwerdt, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε πως το νέο Citan θα είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρική έκδοση.

H Mercedes-Benz Vans, δια στόματος του επικεφαλής της, κ. Marcus Breitschwerdt, επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να έχει παρουσία στην κατηγορία των Vanettes, με εκπρόσωπο τη νέα γενιά του Citan, η οποία θα προσφέρεται μάλιστα και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.
Αυτό φυσικά μεταφράζεται και ως τη συνέχιση της συνεργασία της Mercedes-Benz με τον Όμιλο Renault – Nissan – Mitsubishi που στην περίπτωση του Citan ξεκίνησε το 2012, δεδομένου ότι το εν λόγω μοντέλο ουσιαστικά μοιράζεται το αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του με το Renault Kangoo ενώ, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, τα βασικότερα γνωρίσματα της νέας γενιάς του μοντέλου θα είναι η μεγάλη χρηστικότητα, ο ευμετάβλητος χαρακτήρας του, η οικονομία και τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας, χωρίς να παραβλέπουμε το υψηλό επίπεδο εργονομίας και άνεσης.