Έρχονται… ανανεωμένα τα νέα λεωφορεία της Daimler Buses!
Mercedes-Benz Vito: 3 δεκαετίες, 3 γενιές, αμέτρητες χρήσεις!
Πίσω από το πρωτότυπο «Vision Urbanetic»… κρύβεται ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων, το οποίο είναι σε θέση να λειτουργεί ως πάροχος μεταφορικού έργου τόσο σε ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα, κάνοντας χρήση πληροφοριών και δεδομένων που λαμβάνει από μια ανεξάντλητη γκάμα πηγών (π.χ. ακόμη και από τα social media), είναι σε θέση να ανιχνεύσει την ύπαρξη π.χ. μιας συναυλίας και να φροντίσει να στείλει πολλαπλά οχήματα στο σημείο σε μια προκαθορισμένη ώρα, προκειμένου να εξυπηρετήσει την έλευση ή την αποχώρηση των θεατών σε/από αυτή.
Αντίστοιχα, ένας ιδιώτης ή μια επιχείρηση, μπορούν να κάνουν χρήση μιας ειδικής εφαρμογής (app) για να επιλέξουν την μεταφορά ατόμων ή προϊόντων από ένα σημείο προς ένα άλλο ενώ, αξίζει να σημειώσουμε πως το σύστημα που ελέγχει τα δρομολόγια των εν λόγω –αυτοκινούμενων οχημάτων- είναι σε θέση ακόμη και να προβλέπει π.χ. την αποστολή συγκεκριμένου όγκου / βάρους φορτίων σε διάφορους προορισμούς, λαμβάνοντας υπόψη του ακόμη και δεδομένα που αφορούν τις κλιματολογικές συνθήκες κ.ο.κ.
PRO.autotriti Team
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.