Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Vision Urbanetic είναι σε θέση να κινηθεί αυτόνομα, τόσο μόνο του όσο και σε κονβόι οχημάτων…

… χάρη σε ειδικούς αισθητήρες που φέρει στις τέσσεριες πλευρές του αμαξώματος του, και όχι μόνο.

Μέσω μιας ειδικής εφαρμογής (app), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν την μεταφορά προϊόντων ή επιβατών από το Vision Urbanetic.

Το πρωτότυπο «Vision Urbanetic» πραγματοποίησε την Παγκόσμια Πρεμιέρα του στην 67η ΙΑΑ 2018 που διοργανώθηκε στο Ανόβερο από 20 – 27/9.

Αναλόγως των αναγκών, η πλατφόρμα του Vision Urbanetic μπορεί να φιλοξενήσει αμαξώματα για την μεταφορά επιβατών ή εμπορευμάτων.

Ως… Van, το Vision Urbanetic μπορεί να μεταφέρει φορτία με μήκος έως και 3,70μ. ή όγκο έως και 10 κ.μ.

Αντίστοιχα, μπορεί να υποστηρίξει την μεταφορά έως και 12 επιβατών ταυτόχρονα.

Η –πλήρως συνδεδεμένη- αέναη κίνηση εντός της πόλης

4.654 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Πίσω από το πρωτότυπο «Vision Urbanetic»… κρύβεται ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων, το οποίο είναι σε θέση να λειτουργεί ως πάροχος μεταφορικού έργου τόσο σε ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα, κάνοντας χρήση πληροφοριών και δεδομένων που λαμβάνει από μια ανεξάντλητη γκάμα πηγών (π.χ. ακόμη και από τα social media), είναι σε θέση να ανιχνεύσει την ύπαρξη π.χ. μιας συναυλίας και να φροντίσει να στείλει πολλαπλά οχήματα στο σημείο σε μια προκαθορισμένη ώρα, προκειμένου να εξυπηρετήσει την έλευση ή την αποχώρηση των θεατών σε/από αυτή.
Αντίστοιχα, ένας ιδιώτης ή μια επιχείρηση, μπορούν να κάνουν χρήση μιας ειδικής εφαρμογής (app) για να επιλέξουν την μεταφορά ατόμων ή προϊόντων από ένα σημείο προς ένα άλλο ενώ, αξίζει να σημειώσουμε πως το σύστημα που ελέγχει τα δρομολόγια των εν λόγω –αυτοκινούμενων οχημάτων- είναι σε θέση ακόμη και να προβλέπει π.χ. την αποστολή συγκεκριμένου όγκου / βάρους φορτίων σε διάφορους προορισμούς, λαμβάνοντας υπόψη του ακόμη και δεδομένα που αφορούν τις κλιματολογικές συνθήκες κ.ο.κ.