Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro

Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro

Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro

Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro

  • Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro
  • Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro
  • Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro
  • Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro

Το νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό pick-up της Munro

4.262 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2023)

Η Munro Vehicles παρουσιάζει το στιβαρό, ηλεκτρικό pick-up MK_1 με τν «στρατιωτική εμφάνιση και αέρα από τη Σκωτία, αυτονομία έως 225 χλμ., τρομερές off-road δυνατότητες και μόνιμη τετρακίνηση.

Στρατιωτική εμφάνιση και καταγωγή από Σκωτία

Η Munro Vehicles είναι μία σκωτσέζικη φίρμα που γνωρίσαμε σχετικά πρόσφατα – μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, παρουσιάζοντας το SUV MK_1 με μπαταρία, με μία εκκεντρική, πρακτική και boxy σχεδίαση που θυμίζει στρατιωτικό όχημα. Πλέον, η εταιρεία διαθέτει στη γκάμα της και μία pick-up έκδοση, με μία καρότσα τοποθετημένη στο πίσω μέρος.
 

Καρότσα που χωράει μία ευρωπαλέτα και ωφέλιμο φορτίο έως 1.050 κιλά.

Το μεγάλο pick-up Munro MK_1 σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί και να αντέχει τις δύσκολες συνθήκες των μεταφορικών εργασιών σε βιομηχανίες όπως η γεωργία, οι κατασκευές, η άμυνα, η εξόρυξη και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Η μόνη διαφορά με το SUV αδερφάκι του βρίσκεται στην πίσω καρότσα, που όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, χωράει μία παλέτα ευρωπαϊκού μεγέθους, ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1.050 κιλά.
 

Σε 3 διαθέσιμες εκδόσεις έως και 375 ίππους

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές του Munro MK_1, υπάρχουν τρεις διαθέσιμες εκδόσεις - οι Utility, Range και Performance. Η  πρώτη, εφοδιασμένη με μπαταρία 61,2 kWh, διαθέτει ένα μονό κινητήρα 295 ίππων και  600 Nm και αυτονομία από 180 έως 225 χλμ. με πλήρη φόρτιση. Οι εκδόσεις Range και Performance διαθέτουν μπαταρία 82,4 kWh που ξεπερνά τα 300 χλμ. εμβέλεια. Η Performance, όπως αναφέρει και το όνομά της, αποδίδει την κορυφαία ισχύ στους 375 ίππους και τα 830 Nm, ανεβάζοντας την ικανότητα ρυμούλκησης με φρένο στα 3.500 κιλά. Η μικρότερη μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί με ρυθμό 70 kW, ενώ το μεγαλύτερο πακέτο μπορεί να διαχειριστεί 90 kW. Αμφότερα μπορούν να φτάσουν από το 15% στο 80% της κατάστασης φόρτισης σε 36 λεπτά.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης του MK_1 - το οποίο βρίσκεται 18,9 ίντσες από το έδαφος - διατίθεται στάνταρ με δύο ταχύτητες και διαφορικό κεντρικού κλειδώματος. Τα μπροστινά και πίσω διαφορικά κλειδώματος είναι προαιρετικά.
 

Εσωτερικό με όλες τις ανέσεις

Το εσωτερικό από τον πίνακα οργάνων μέχρι το πίσω διάφραγμα, υιοθετεί την ίδια φιλοσοφία, κάτι που σημαίνει καθίσματα για πέντε άτομα σε βιώσιμα υφάσματα, μια μικρή οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay, κλιματισμό, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μπροστά από ένα μικρό ψηφιακό σύμπλεγμα και πολλές θύρες για φόρτιση συσκευών. Η καρότσα διαθέτει επίσης δύο πρίζες όπου μπορούν να συνδεθούν συσκευές 240 Volt.
 

Στην παραγωγή από αρχές του 2024

Ο συνιδρυτής Russell Petersen είπε ότι η Munro έχει ήδη 200 παραγγελίες για οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του pickup. Η εταιρεία εξακολουθεί να στέκεται στα πόδια της, οπότε το σχέδιο για φέτος είναι να παράγει 50 πρωτότυπα προπαραγωγής στις εγκαταστάσεις της Munro στη Σκωτία. Οι παραδόσεις παραγωγής αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2024, σχεδιάζοντας μια παραγωγή έως και 2.500 μονάδες ετησίως έως το 2027. Εάν οι παραδόσεις ξεκινήσουν το 2024, όπως είχε προγραμματιστεί, το pick-up διατίθεται στα σχεδόν 64.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζεται ο φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε