Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έντονες συγκινήσεις μπορούν να βιώσουν οι επισκέπτες στο Κέντρο Δοκιμών της Daimler AG στη Στουτγάρδη όπως για παράδειγμα, μια… βόλτα με…

… ένα Setra S 511 HD σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα όπου θα κληθεί να κινηθεί υπό πλευρική γωνία κλίσης έως και 90 μοιρών με 100χλμ./ώρα!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία με τη Setra

2.447 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2015)

Οι επισκέπτες στο εργοστάσιο παραγωγής της Daimler AG στην Στουτγάρδη μπορούν μεταξύ άλλων να πραγματοποιήσουν μια εντυπωσιακή διαδρομή επίδειξης με ένα Setra S 511 HD σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Περισσότεροι από 2.500 επισκέπτες στο κέντρο δοκιμών της Daimler AG στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στη Στουτγάρδη, μπορούν να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία συμμετέχοντας στις δοκιμασίες επίδειξης των οχημάτων της γερμανικής εταιρείας σε μια ειδική πίστα δοκιμών με συνολικό μήκος 15 χλμ.

Στην εν λόγω πίστα, η Daimler AG έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες που αναπαριστούν με ακρίβεια ορισμένες από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ένα όχημα, προκειμένου να διαμορφώσουν καλύτερα τις προδιαγραφές τους κατά το στάδιο της εξέλιξης του.

Στο πλαίσιο των εν λόγω δοκιμών επίδειξης, οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν στο εσωτερικό ενός τουριστικού λεωφορείου Setra S 511 HD με μήκος 10,5μ. το οποίο καλείται να ανταποκριθεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής σε ορισμένες ιδιαίτερα απαιτητικές διαδικασίες.

Το αποκορύφωμα των εν λόγω δοκιμών επίδειξης, που περιλαμβάνουν πολλαπλούς ελιγμούς ακραίας επιβράδυνσης και αποφυγής εμποδίων, είναι η κίνηση του σε μια ιδιαίτερα κλειστή στροφή με έντονη κλίση, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Σε αυτήν τη φάση, το Setra S 511 HD κινείται σε μια στροφή με ακτίνα 60μ., με ταχύτητα 100χλμ./ώρα ενώ η γωνία κλίσης την οποία επιτυγχάνει ανέρχεται έως και στις 90 μοίρες!