Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

¶κρως δυναμική και εντυπωσιακή η σχεδίαση του Nikola Tre, είναι σε πλήρη αρμονία με τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις στον κλάδο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων ενώ δεν λείπουν τεχνολογικές καινοτομίες όπως π.χ. οι κάμερες που αντικαθιστούν τους πλευρικούς καθρέπτες.

Ηλεκτροκίνητο και με σύστημα fuel-cells

14.840 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2020)

To Nikola Tre θα αρχίσει να κατασκευάζεται μέσα στο 1ο 4μηνο του 2021, στη γραμμή παραγωγής που η Iveco διατηρεί στην πόλη Ulm της Γερμανίας. Μάλιστα έχουν προγραμματιστεί και ήδη υλοποιούνται επενδύσεις συνολικού ύψους 40 εκ. ευρώ στο εν λόγω εργοστάσιο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις που θα επιτρέψουν την κατασκευή του νέου αυτού μοντέλου.
Η γραμμή παραγωγής του Ulm θα αναλάβει το τελικό στάδιο της συναρμολόγησης του οχήματος ενώ, τα εργοστάσια της Iveco στο Βαγιαδολίδ και στη Μαδρίτη (Ισπανία), θα αναλάβουν την πρώτη φάση της κατασκευής των επιμέρους τμημάτων του, προτού αυτά αποσταλούν στο Ulm.
Το Nikola Tre θα βασίζεται ουσιαστικά στο δάπεδο του S-Way, υιοθετώντας και αρκετά από τα σχεδιαστικά του στοιχεία ενώ θα ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία της Nikola αναφορικά με το σύστημα μετάδοσης της κίνησης, τις μπαταρίες κ.ο.κ.
Με την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του Tre στο ευρύ κοινό να τοποθετείται χρονικά κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2020), η Iveco έχει ανακοινώσει πως οι δοκιμές εξέλιξης του υπολογίζονται πως θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.
Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε προς το παρόν, το Nikola Tre θα παραχθεί τόσο σε πλήρως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις «BEV» (Battery Electric Vehicle) όσο και σε υβριδικές «FCEV» εκδόσεις με σύστημα fuel-cells (Fuel-Cell Electric Vehicle).

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)