Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Nissan NT500 διακρίνεται για την ευρυχωρία του και τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με τρία καθίσματα εκ των οποίων, η πλάτη του μεσαίου μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως.

Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με τρία καθίσματα εκ των οποίων, η πλάτη του μεσαίου μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως.

Μεταξύ άλλων, το τιμόνι εφοδιάζεται με πολλαπλά χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες του οχήματος.

Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί στοιχεία όπως το ηχοσύστημα, ο ψηφιακός ταχογράφος και το κλιματιστικό καθώς και διάφορες θήκες για μικροαντικείμενα.

«Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα»

«Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα»

«Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα»

«Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα»

«Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα»

«Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα»

Πλήρως ανανεωμένη καμπίνα με ελκυστική σχεδίαση

9.691 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2015)

Δεδομένων των βασικών χαρακτηριστικών της κατηγορίας του, το νέο NT500 δεν θα μπορούσε παρά να διακρίνεται για την ευχρηστία του. Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του είναι η ευκολία εισόδου και εξόδου από το εσωτερικό της καμπίνας (μονό σκαλοπάτι) χάρη και στο μεγάλο άνοιγμα της πόρτας.
Όλες οι εκδόσεις προσφέρονται με διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό με την πλάτη της μεσαίας θέσης να αναδιπλώνεται και να μετατρέπεται σε ένα εύχρηστο –πολυλειτουργικό- τραπέζι, αποκαλύπτοντας παράλληλα και ειδικές θήκες για την τοποθέτηση ποτηριών ή μπουκαλιών, στο πίσω τοίχωμα της καμπίνας.
Το τιμόνι διαθέτει κολώνα με πολλαπλές ρυθμίσεις και σε συνδυασμό με το –επίσης ρυθμιζόμενο- κάθισμα για τον οδηγό, επιτρέπει την εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης άμεσα. Παράλληλα, εφοδιάζεται με πολλαπλά χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες του οχήματος, αυξάνοντας το επίπεδο της χρηστικότητας του. Ο πίνακας οργάνων είναι μεγάλος σε διαστάσεις, ευανάγνωστος και με μια κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ενώ και η κεντρική κονσόλα φέρει πολλαπλά χειριστήρια, τοποθετημένα σε σημεία με καλή εργονομία.
Τέλος πρέπει να σταθούμε στο ευρύτατο περιμετρικό οπτικό πεδίο που παρέχεται στον οδηγό χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες καθώς και τους νέους καθρέπτες που αξίζει να σημειώσουμε πως είναι ηλεκτρικά ελεγχόμενοι σε όλες τις εκδόσεις.

Εξαιρετικοί χώροι παντού
Η εξοικείωση με τα διάφορα χειριστήρια στο εσωτερικό της καμπίνας του νέου Atleon είναι άμεση ωστόσο, οι επιβάτες θα εκτιμήσουν δεόντως τους εξαιρετικούς χώρους για μικροαντικείμενα που έχουν προβλεφθεί, κυριολεκτικά παντού!
Από το εσωτερικό των θυρών και το ντουλαπάκι του συνοδηγού μέχρι το ειδικό ράφι στην οροφή του οχήματος και τις διάφορες θήκες στο πάνω μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, το NT500 προσφέρει λύσεις για όλες τις απαιτήσεις τόσο του οδηγού όσο και των δύο συνεπιβατών του, καθΆ όλη τη διάρκεια του δρομολογίου.

Εξοπλισμός

Βασικός
Ανακλινόμενη πλάτη μεσαίου καθίσματος, θήκη - ράφι στην οροφή της καμπίνας, υδραυλικό τιμόνι με ρυθμιζόμενη κολώνα, ντουλαπάκι συνοδηγού, ζώνες ασφαλείας, ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικοί καθρέπτες, immobilizer,
Προαιρετικός
A/C, αερόσακος οδηγού, cruise - control, ραδιο CD/MP3 με θύρα USB

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)