Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ήδη 1.000 ηλεκτροκινητήρες CeTrax Lite βγήκαν από τα εργοστάσια της ZF

Ήδη 1.000 ηλεκτροκινητήρες CeTrax Lite βγήκαν από τα εργοστάσια της ZF

1.875 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2024)

- Η παραγωγή τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023
- Στην ISUZU οφείλεται η τεράστια αύξηση της ζήτησης
- Το κομβικό: Μπορεί να τοποθετηθεί σε ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες μοντέλων
- Ο ηλεκτροκινητήρας CeTrax lite προσφέρει 204 ίππους

Η παραγωγή τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023

Από τον Απρίλιο του 2023, όταν και ξεκίνησε η μαζική παραγωγή των ηλεκτροκινητήρων CeTrax Lite, μέχρι τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, υπολογίζεται πως η ZF είχε καταφέρει να κατασκευάσει ήδη 1.000 κομμάτια. Αριθμός διόλου αμελητέος δηλαδή, που μάλιστα έρχεται να προσθέσει πόντους στο πρεστίζ της εταιρείας, δεδομένου πως η συγκεκριμένη εκδοχή φέρεται να βαδίζει στα χνάρια της επιτυχίας του «μεγάλου αδερφού», CeTrax, που έκανε το ντεμπούτο του το 2020.

Στην ISUZU οφείλεται η τεράστια αύξηση της ζήτησης

Αν κάποιον πρέπει να ευχαριστήσει, πάντως, η εταιρεία από το Friedrichshafen για την εν λόγω εξέλιξη, αυτός δεν είναι άλλος από την πολυεθνική εταιρεία επαγγελματικών οχημάτων, ISUZU, η οποία ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της παραγωγής, καθώς οι συγκεκριμένοι ηλεκτροκινητήρες προορίζονται για την τελευταία γενιά του light επαγγελματικού οχήματος, ISUZU ELF EV. Υπολογίζεται μάλιστα πως η γιαπωνέζικη αυτοκινητοβιομηχανία εφοδιάζει τους πελάτες ELF EV οχημάτων, που έχουν CeTrax ηλεκτροκινητήρα, από τον Οκτώβριο του 2023…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το κομβικό: Μπορεί να τοποθετηθεί σε ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες μοντέλων

Το κομβικό χαρακτηριστικό γύρω από το concept του CeTrax που κάνει τη διαφορά, είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε τύπου πλατφόρμα επαγγελματικού οχήματος, ακόμα και σε αυτές που είναι σχεδιασμένες για να κινούνται με θερμικό κινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι οι κατασκευαστικές εταιρίες δεν θα χρειάζεται να αλλάξουν την σχεδίαση των υπαρχόντων επαγγελματικών μοντέλων τους για να τα «μετατρέψουν» σε ηλεκτρικά. «Λύνει» επί της ουσίας τα χέρια των κατασκευαστικών εταιριών και κάνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή.

Ο ηλεκτροκινητήρας CeTrax lite προσφέρει 204 ίππους

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ίππους δε, ο ηλεκτροκινητήρας CeTrax lite υπολογίζεται πως έχει μέγιστη ισχύ μέχρι  204 PS. «Είμαστε υπερήφανοι που ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς με το CeTrax lite. Το CeTrax lite βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει ένα επιτυχημένο παγκόσμιο προϊόν», δήλωσε ο Kleber Vinhas, Location Manager του εργοστασίου της ZF Friedrichshafen.