Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο ηλεκτρικό Van από την Bollinger

4.773 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2020)

Το νέο Deliver-E Van της εταιρείας Bollinger Motors αποτελεί μια ακόμη πρόταση στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων που θα αρχίσει να παράγεται από το 2022.

Πέραν του Pick-Up με την ονομασία «Β2» η εταιρεία Bollinger Motors αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα και ένα ακόμη –αμιγώς ηλεκτροκίνητο- επαγγελματικό όχημα, αυτήν την φορά στην κατηγορία των Vans.
Το εν λόγω μοντέλο θα φέρει την ονομασία «Deliver-E» και θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις ως προς το μεικτό βάρος του (από 4,5 – 6,5t.) ενώ οι επιλογές ως προς τη χωρητικότητα των μπαταριών του θα έχουν χωρητικότητα 70, 105, 140, 175 ή 210 kWh, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ποια θα είναι η μέγιστη αυτονομία που θα διασφαλίζουν στο όχημα.
Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως το εν λόγω μελλοντικό e-Van, εκτός από την άκρως τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος σε σχέση με τα υπάρχοντα –συμβατικά- μοντέλα, θα επιδεικνύει ιδιαίτερα μικρή απόσταση του δαπέδου του χώρου φόρτωσης από το έδαφος (μόλις 45,7 εκ.).