Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επαγγελματίες από κούνια!

11.118 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2016)

Η Fiat Professional ολοκληρώνει την πλήρη ανανέωση της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων που, με την προσθήκη των νέων Talento και Fullback, προσφέρει ιδανικές λύσεις σε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών!

Προσκεκλημένοι της Fiat Professional, βρεθήκαμε στην παρουσίαση της πληρέστατης γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της στο Τορίνο. Προκειμένου να γίνει ακόμη πιο πανηγυρικό το –γεμάτο αυτοπεποίθηση- κλίμα των συντελεστών της Fiat Professional, η γνωριμία μας με τους πολυάριθμους και άκρως σημαντικούς εκπροσώπους της σε όλες τις υποκατηγορίες της αγοράς, πραγματοποιήθηκε στο «Officine 81» του θρυλικού εργοστασίου Mirafiori. 
Τα πέντε νέα μοντέλα της Fiat Professional είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε σε μια εντυπωσιακή (360ο παρουσίαση) ενώ το… παρόν έδωσαν τόσο οι πληρέστατες υπηρεσίες της Mopar όσο και οι ευέλικτες και άκρως δελεαστικές χρηματοδοτικές ευκολίες της FCA Bank. 
Η ελιτίστικη αυτή εκδήλωση έδωσε την θέση της το επόμενο πρωί σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να οδηγήσουμε τα ελαφρά επαγγελματικά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο «χαοτικό» αστικό κέντρο της ιταλικής μεγαλούπολης αλλά και στα πανέμορφα –ημιορεινά- περίχωρα της. 
Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν μια, πρώτης τάξεως, ευκαιρία να εκτιμήσουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες και τα ιδανικά χαρακτηριστικά των «γνωστών» Fiorino, Doblo & Ducato αλλά και των νέων Fullback και Talento, την ίδια στιγμή που η Fiat Professional… καμαρώνει για τα 100 και πλέον έτη ιστορία της καθώς επίσης και το γεγονός ότι είναι μια μάρκα «γεννημένη για τους επαγγελματίες»! 
Εξάλλου ουδείς μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως στην παρούσα φάση η Fiat Professional είναι σε θέση να προσφέρει εκατοντάδες διαφορετικές εκδόσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς. 
Με τις συνολικές πωλήσεις στην ΕΕ να εμφανίζουν αύξηση κατά 10% μέσα στο 2015 (μερίδιο 11,3%), οι προσθήκες του νέου ελαφρού Van «Talento» (αντικαταστάτης του Scudo) αλλά και του νέου Pick-Up «Fullback», καθιστούν σαφές πως η πλήρης ανανέωση και ο εμπλουτισμός της γκάμας της, θα συμβάλλουν σε ραγδαία ανάπτυξη της ιταλικής φίρμας μέσα στα επόμενα χρόνια τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας.