Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιχειρήστε φυσικά με το Iveco Eurocargo

5.592 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Κατά την παρουσία της στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2018), η Iveco ετοίμασε ένα περίπτερο στο οποίο δεν έδωσε το παρόν ούτε ένας… πετρελαιοκινητήρας. Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική εταιρεία θέλησε να υποδηλώσει την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει στην εξέλιξη και κατασκευή οχημάτων με κινητήρες που κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμου. Το Eurocargo Natural Power που παρουσιάζουμε αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα.

Eχοντας να επιδείξει μια εντυπωσιακή εμπορική πορεία από το 1991 όταν και παρουσιάστηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η τελευταία γενιά του Iveco Eurocargo έχει μεταξύ άλλων αποσπάσει και τον τίτλο του «International Truck of the Year 2016» (όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και το 1992) χάρη στις αναρίθμητες τεχνολογικές καινοτομίες, την εντυπωσιακή αποδοτικότητα και φυσικά, το εξαιρετικό value-for-money που επιδεικνύει.
Διαθέσιμο σε περισσότερες από 11.000(!) εκδόσεις, με μεικτό βάρος από 6,2 – 19,0t., το Eurocargo αποτελεί μια από τις πληρέστερες επιλογές που είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των ελαφρών – μεσαίων φορτηγών και είναι ιδανικό για μια τεράστια γκάμα χρήσεων.
Ειδικά για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ελέγξουν – μειώσουν σημαντικά το ενεργειακό τους «αποτύπωμα», μειώνοντας παράλληλα σε σημαντικό βαθμό τα λειτουργικά τους κόστη, η Iveco προσφέρει το Eurocargo και στις εκδόσεις «Natural Power», που εφοδιάζονται με κινητήρα που κάνει –αποκλειστική- χρήση του φυσικού αερίου (CNG: Compressed Natural Gas), γεγονός που επιφέρει σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων αλλά και θορύβου κατά την κίνηση τους.