Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το όνειρο κάθε επαγγελματία οδηγού

2.105 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2020)

Οι νέες σειρές φορτηγών της Volvo Trucks (FM, FMX, FH & FH16) επιδεικνύουν πολλαπλές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς με γνώμονα τη βελτίωση του περιβάλλοντος… εργασίας του οδηγού, την ασφάλεια και φυσικά την αποδοτικότητα.

Oι δηλώσεις του προέδρου της Volvo Trucks, κ. Roger Alm, κατά την παρουσίαση των νέων FH, FH16, FMX & FM, είναι χαρακτηριστικές των προθέσεων της εταιρείας σε ότι αφορά στην στρατηγική που ακολουθήθηκε κατά την εξέλιξη τους.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «… Στόχος μας είναι να γίνουν ο καλύτερος επιχειρηματικός εταίρος των πελατών μας, καθιστώντας τους ακόμη πιο ανταγωνιστικούς και βοηθώντας τους να προσελκύσουν τους καλύτερους οδηγούς σε μια όλο και δυσκολότερη αγορά. Οι οδηγοί που μπορούν να χειριστούν το όχημα τους αποτελεσματικά και με ασφάλεια, αποτελούν ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο μιας μεταφορικής επιχείρησης ενώ, η υπεύθυνη συμπεριφορά τους συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών ρύπων, στην εξοικονόμηση καυσίμου καθώς και στη μείωση ατυχημάτων, τραυματισμών και απρογραμμάτιστων ακινητοποιήσεων των οχημάτων.
Τα νέα φορτηγά μας θα βοηθήσουν τους οδηγούς να εργάζονται ασφαλέστερα, πιο παραγωγικά και αποδοτικότερα ενώ θα δώσουν στους πελάτες μας ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην προσπάθεια προσέλκυσης των καλύτερων οδηγών».
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)