Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τεχνογνωσία και ποιότητα 120 έτων!

2.160 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2020)

Η νέα γενιά του Opel Combo Cargo απέσπασε πρόσφατα τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2019 ωστόσο, η εν λόγω επιτυχία είναι απλώς… μια ακόμη στιγμή στην μακρόχρονη εμπλοκή της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην εξέλιξη και κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων.

Aπό το 1992 όταν και ξεκίνησε ο θεσμός των βραβείων «International Van of the Year», η Opel έχει καταφέρει να αποσπάσει την πρωτιά με τρεις διαφορετικούς εκπροσώπους της και πιο συγκεκριμένα, με το Astra Van (1992), το Vivaro (2002) και πρόσφατα με το νέο Combo Cargo (2019). 
Ωστόσο, η ενασχόληση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας (ιδρυθείσα το 1862) με τα επαγγελματικά οχήματα ξεκινά πολύ πιο νωρίς και πιο συγκεκριμένα, πίσω στο 1899 όταν και αποφασίστηκε η έναρξη της παραγωγής των πρώτων οχημάτων για επαγγελματικούς σκοπούς, στο Russelsheim της Γερμανίας. 
Το πρώτο μοντέλο που η εταιρεία στην κατηγορία των –μετέπειτα γνωστών- ως ελαφρών επαγγελματικών, ήταν το «Pantenwagen». 
Έκτοτε, η Opel έχει να επιδείξει μια ραγδαία ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών που προσφέρουν μια πληρέστατη γκάμα εκπροσώπων στα επαγγελματικά οχήματα, καλύπτοντας απόλυτα μια τεράστια γκάμα εφαρμογών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων. 
Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει πως μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, το πρώτο –αμιγώς- ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό της, το νέο Opel Vivaro-e αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ και έπεται 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)