Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Νεεσ Τιμεσ-Νεα Αγορας

To Townstar είναι το νέο Vanette της Nissan και προσφέρεται στην ελληνική αγορά και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

Οι τιμές του νέου Nissan Townstar στην Ελλάδα

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ο αντικαταστάτης του e-NV200 στη γκάμα της Nissan, το νέο Townstar ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά με άκρως δελεαστικό κόστος τόσο για τις συμβατικές όσο και τις αμιγώς ηλεκτρικές του εκδόσεις, βάση και των επιδοτήσεων του 2ου «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Το νέο Fiat Doblo ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά τόσο σε συμβατικές όσο και ηλεκτρικές (E-Doblo) εκδοχές.

Οι τιμές του νέου Fiat Doblo στην Ελλάδα

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Tα νέα Fiat Doblo & E-Doblo είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με εκτεταμένες δομικές & σχεδιαστικές αλλαγές ενώ, οι αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις έχουν μέγιστη αυτονομία 285km. Ενημερωθείτε πρώτοι για το κόστος αγοράς τους.

To νέο Ford Transit είναι διαθέσιμο πλέον και στην ελληνική αγορά με άκρως δελεαστική τιμή!

Το Ford E-Transit ήρθε Ελλάδα!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

H Ford Pro ανακοίνωσε τις τιμές του νέου ηλεκτροκίνητου Μεγάλου Van, που ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά με «όπλα» την μεγάλη απόδοση των κινητήρων του, την πολύ καλή αυτονομία και φυσικά, την άκρως δελεαστική τιμή αγοράς του, ειδικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό!

Η σημαντικότατη έκπτωση στην τιμή και τα προγράμματα άτοκης χρηματοδότησης, είναι δύο μόνο από τα πολλά προνόμια που επιφυλάσσει η Fiat Professional στους πελάτες της.

Νέο Fiat Doblo με άτοκη χρηματοδότηση και 5ετή εγγύηση έως 200.000km

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022

Το όφελος των έως και 1.600 ευρώ, το άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση, είναι μερικά μόνο από τα θέλγητρα της Fiat Professional, που δημιουργεί ένα υπερπλήρες πακέτο προνομίων για τους υποψήφιους πελάτες της.

Diesel & Hλεκτρικό: Οι νέες τιμές του Peugeot Partner

Diesel & Hλεκτρικό: Οι νέες τιμές του Peugeot Partner

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022

Δείτε τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα εξοπλιστικά στοιχεία του νέου Vanette της Peugeot, του δημοφιλούς Partner, που διατίθεται και ως ηλεκτρικό. Μάθετε ό,τι ψάχνατε για το Μεσαίο Van, Expert (diesel & ηλεκτρικό), αλλά και για το Μεγάλο Van της γαλλικής μάρκας, το Boxer.