Στεργίδης Α.Ε. ανταλλακτικά φορτηγών Volvo στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ Α.Ε. ανταλλακτικά φορτηγών Volvo στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η STERGIDIS S.A. βρίσκεται στο χώρο του ανταλλακτικού για φο

Στεργίδης Α.Ε. ανταλλακτικά φορτηγών Volvo στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ Α.Ε. ανταλλακτικά φορτηγών Volvo στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η STERGIDIS S.A. βρίσκεται στο χώρο του ανταλλακτικού για φορτηγά Vοlvo & Renault από το 1986, δίπλα σε κάθε εμπορικό συνεργάτη και επαγγελματία με συνέπεια και αξιοπιστία.

Στεργίδης Α.Ε. ανταλλακτικά φορτηγών Volvo στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

5974 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/9/2021

Στεργίδης Α.Ε. ανταλλακτικά φορτηγών Volvo στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. H "STERGIDIS S.A. - EXPERTS IN VOLVO PARTS" συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo. 

 

Η μακροχρόνια συνεργασία με αυτές τις εταιρείες όπως Bosch, Diesel Technic, SLP, Dayco, Euroricambi, Lemförder, ZF Group, Dinex, Omp, Vernet, Wabco, Knorr Bremse, TitanX, Dana Group, Sachs, Delphi, Hella, Mekra, Meritor, Sanden, Timken, Trucklite, Vignal και πολλές άλλες, είχε σαν αποτέλεσμα την μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και οικονομικών aftermarket ανταλλακτικών Volvo καθώς και τη δημιουργία μεγάλων προσφορών.

Κοινοποίησέ το » 
Οι υπερσύγχρονοι, άνετοι και οργανωμένοι αποθηκευτικοί χώροι σε συνδυασμό με το άρτια τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό δίνουν στην STERGIDIS S.A. τη δυνατότητα να συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς την ανοδική της πορεία στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά του ανταλλακτικού για φορτηγά Volvo.
 


Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι:
  • Συνεργασία με τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά εργοστάσια στον κόσμο, με κατασκευαστές ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης και όχι μόνο.
  • Μοναδικά ανταλλακτικά τα οποία κατασκευάζονται από κατασκευαστές αποκλειστικά για την εταιρεία.
  • Συνεργασία με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες παγκοσμίως για την πιο έγκαιρη παραλαβή και παράδοση ανταλλακτικών.
  • Διατήρηση υψηλού διαθέσιμου ώστε να υπάρχει ροή στο μέγιστο δυνατόν και οι παγκόσμιες ανωμαλίες λόγω COVID-19 να μην έχουν επίδραση στις παραδόσεις των πελατών.
  • Δημιουργία ειδικού λογισμικού διαχείρισης παραγγελιών από τμήμα προγραμματιστών αποκλειστικά για custom χρήση, ώστε λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό να είναι σε θέση να πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες του μέσω της τεχνολογίας.
  • Ειδικός εξοπλισμός, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, εξειδικευμένο προσωπικό, απεικόνιση όλων των ανταλλακτικών σε φωτογραφία.
  • Αύξηση του στόλου οχημάτων με ειδικά οχήματα για την πιο εύρυθμη λειτουργία.
  • Εκμετάλλευση κοινοτικών πόρων για την ανάπτυξη της επιχείρησης.


Στις εγκαταστάσεις της Στεργίδης Α.Ε. θα βρείτε και το AdBlue της Brenntag Βελγίου, προμηθευτής της Volvo Trucks καθώς και των περισσοτέρων αυτοκινητοβιομηχανιών. Παραδίδεται σε συσκευασίες των 10 lt, 210 lt & 1000 lt.
Έτοιμο, πακεταρισμένο και σφραγισμένο, κατευθείαν από το εργοστάσιο.

STERGIDIS S.A.
Πόντου 62, Αμπελόκηποι - Μενεμένη
Τ.Κ. 54628 Θεσσαλονίκη
2310754382

www.stergidissa.com

Κοινοποίησέ το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ