Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
D-max επιλογή! Σύγχρονο, αποδοτικό και στη σωστή τιμή

D-max επιλογή! Σύγχρονο, αποδοτικό και στη σωστή τιμή

3.211 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψάχνετε pick up; TOP λύση το ISUZU D-max! To πιο πλήρες της αγοράς. Hi tech στην ενεργητική ασφάλεια. Δυνατότερο, αποδοτικότερο, ασφαλέστερο και σε πολύ καλή τιμή!

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στην Θεσσαλονίκη και είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ από το 1999. 

Κοινοποίησέ το »

Στις δραστηριότητες της συγκαταλέγονται: H κατασκευή, διασκευή, διανομή και υποστήριξη μεγάλου εύρους προϊόντων στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως σε αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά- χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες και λιπαντικά.

Η Ιαπωνική Isuzu ιδρύθηκε το 1916, ενώ κατασκεύασε το πρώτο Pick-Up της το 1922 (Wolseley A9). 
Στις δραστηριότητες της περιλαμβάνεται η κατασκευή κινητήρων diesel για περισσότερα από 70 χρόνια και μέχρι στιγμής έχει παράγει περισσότερους από 20 εκ. κινητήρες! Στη γκάμα των προϊόντων της συγκαταλέγονται ελαφρά ημιφορτηγά (D-Max) καθώς και φορτηγά με μεικτό βάρος από 3,5 έως και άνω των 40t. 

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις οχημάτων στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της χώρας μας είναι χωρίς αμφιβολία το σκληροτράχηλο Isuzu D-Max. 

Βασισμένο στην εξαιρετική αξιοπιστία του και την πληρότητα που επιδεικνύει σε τομείς όπως είναι η οδική συμπεριφορά, η άνεση των επιβατών αλλά και οι μεταφορικές δυνατότητες, το D-Max έχει καταφέρει μέσα σε μια 5ετία να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της λίστας των πιο εμπορικών ελαφρών επαγγελματικών της ελληνικής αγοράς. 
Τόσο σε θέματα που άπτονται της σχεδίασης του αμαξώματος και του εσωτερικού ή της άνεσης των επιβατών, όσο και σε ό,τι αφορά στην απόδοση των κινητήρων, τις εκτός δρόμου ικανότητες ή το ωφέλιμο φορτίο που είναι σε θέση να μεταφέρει, το Isuzu D-Max εμφανίζει μια εξαιρετική εικόνα, στοιχείο, που έχει άλλωστε εκτιμηθεί δέοντος από το ελληνικό κοινό που το ανέδειξε ως το 2ο πιο δημοφιλές ελαφρύ επαγγελματικό αλλά και 2ο δημοφιλέστερο Pick-Up , με μερίδιο αγοράς της τάξης του 15,37% επί του συνόλου της κατηγορίας του.
 

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ ISUZU
Επίσημος Διανομέας ISUZU
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 96-104, 10447 ΑΘήνα
Τηλ. Κέντρο: 210 3499309

Κοινοποίησέ το »