Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Goodyear λανσάρει το DrivePoint, ένα ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών.

Η Goodyear λανσάρει το DrivePoint, ένα ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών.

Drivepoint - Smart Solution, by Goodyear

2.644 Επισκέψεις στο άρθρο

Εύκολη στη χρήση εφαρμογή που δίνει προγνωστικές λύσεις στον διαχειριστή του σύγχρονου Στόλου οχημάτων. Ειδικά σχεδιασμένη για εταιρείες μεταφορών με απαιτητικά logistics. Drivepoint της Goodyear.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Ο έλεγχος της πίεσης των ελαστικών είναι ζωτικής σημασίας στα φορτηγά και τα ρυμουλκούμενα για την παροχή βελτιωμένης κινητικότητας, απόδοσης καυσίμου καθώς και βελτιστοποιημένη απόσταση σε μίλια και παρατεταμένη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Κοινοποίησέ το »


 Για όλους αυτούς τους λόγους, η Goodyear λανσάρει το DrivePoint, ένα ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει τρεις εναλλακτικές λύσεις,προκειμένου να καλύψει τις συγκεκριμένες κάθε φορά ανάγκες των διαχειριστών στόλων,οι οποίοι θέλουν να αυξήσουν το χρόνο χρήσης στα δίκτυά τους και να προγραμματίσουν αναλόγως τη συντήρηση των ελαστικών τους.

Το DrivePoint έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες «έξυπνες» λύσεις παρακολούθησης ελαστικών, TPMS και Drive-Over-Reader,  μέσω της ολιστικής πρότασης Total Mobility από την Goodyear, που συμπεριλαμβάνει τα ελαστικά και ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο υπηρεσιώνεξυπηρέτησης.

Το Drive Point έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες «έξυπνες» λύσεις παρακολούθησης ελαστικών, TPMS και Drive-Over-Reader
Το Drive Point έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες «έξυπνες» λύσεις παρακολούθησης ελαστικών, TPMS και Drive-Over-Reader  

Ο Alberto Villarreal, Managing Director Proactive Solutions και Fleet για την Goodyear Commercial στην Ευρώπη δήλωσε: «Με το Drive Point, οι έλεγχοι πίεσης των ελαστικών χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να εκτελεστούν.
Οι τακτικοί έλεγχοι
- συμβάλλουν στην αύξηση του χρόνου χρήσης των ελαστικών,
- μεγιστοποιούν την απόδοση καυσίμου και
- μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα του στόλου.

Εκτός από τις άλλες προηγμένες λύσεις μας με προγνωστική δυνατότητα, το DrivePoint είναι μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες πολλών διαχειριστών στόλων,οι οποίοι θέλουν να μεγιστοποιήσουν τον χρόνο λειτουργίας των στόλων τους, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό τους κόστος».

Το εγκαθιστάς εύκολα -Έχεις προηγμένη πρόσβαση

Το
Goodyear DrivePoint αποτελείται από αισθητήρες πίεσης στην βαλβίδα ελαστικών καθώς και από ειδικούς σένσορες με μπαταρία και οι οποίοι «διαβάζουν» μέσα σε μία στιγμή την κατάσταση πίεσης των ελαστικών, ενώ ένα όχημα περνάει από αυτούς.
Τα δεδομένα που συλλέγονται μεταφορτώνονται στον ψηφιακό χώρο αποθήκευσης Goodyearcloud, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα μέσω της εφαρμογής Goodyear FleetManager και των διαδικτυακών εφαρμογών φιλικών προς iOS και android.

Εάν η πίεση είναι χαμηλότερη από το συνιστώμενο επίπεδο, ο διαχειριστής του στόλου λαμβάνει άμεση ειδοποίηση, προκειμένου να αποφευχθεί ένα πιθανό συμβάν με κάποιο ελαστικό, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακινητοποίηση του οχήματος και βλάβης του με σημαντικό κόστος.

Αυτή η νέα λύση δεν απαιτεί αποσυναρμολόγηση του ελαστικού, καθώς οι αισθητήρες μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα στις βαλβίδες, μειώνοντας σημαντικά την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και τον σχετικό χρόνο διακοπής λειτουργίας των οχημάτων. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για εταιρείες μεταφορών με απαιτητικά logistics που αναζητούν μια εύχρηστη αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική εναλλακτική στην παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών.

 

Κοινοποίησέ το »