Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μια εταιρεία που μπορεί να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου.

Μια εταιρεία που μπορεί να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου.

Ηλεκτρικό BYD ETM6 με ισοθερμικό θάλαμο από την εταιρεία Stathis
  • Μια εταιρεία που μπορεί να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου.
  • Ηλεκτρικό BYD ETM6 με ισοθερμικό θάλαμο από την εταιρεία Stathis

Ηλεκτρικό BYD ETM6 με ισοθερμικό θάλαμο από την εταιρεία Stathis

48.256 Επισκέψεις στο άρθρο

H «Stathis» -μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα- συνεργάζεται με την «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό BYD ETM6 μεικτού βάρους 7,2 τόνων, στην πρώτη έκδοση με ισοθερμικό θάλαμο.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

H ηλεκτροκίνηση, όπως όλα δείχνουν, είναι το μέλλον. H εταιρεία «Stathis» με έτος ίδρυσης το 1961 δεν σταματάει ποτέ να καινοτομεί και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, έχει δώσει πρώτη τις λύσεις για τις υπερκατασκευές σε ηλεκτρικά οχήματα, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν. Σε αυτό το πλαίσιο, η «Stathis» -μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα- συνεργάζεται με την «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό BYD ETM6 μεικτού βάρους 7,2 τόνων, στην πρώτη έκδοση με ισοθερμικό θάλαμο.


Η εταιρεία Stathis εργάζεται σκληρά και αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής.

Χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία «Stathis» και χρησιμοποιώντας ειδικά καινοτόμα υλικά - μεγαλύτερων αντοχών- παρέχεται 30% εξοικονόμηση στο βάρος του θαλάμου.

Το γεγονός αυτό έχει πολλαπλά οφέλη, με το κυριότερο να αφορά στον κατά το δυνατόν μικρότερο περιορισμό του ωφέλιμου φορτίου του οχήματος, το βάρος του οποίου επιβαρύνεται ήδη από τις μπαταρίες.

H Stathis εργάζεται σκληρά και αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής. Στόχος της είναι να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και να συνεχίζει να καινοτομεί με νέες λύσεις, έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών της. Γι’ αυτό άλλωστε, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων τους.