Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ εξειδικευμένο συνεργείο στο Περιστέρι

Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ εξειδικευμένο συνεργείο στο Περιστέρι

Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ εξειδικευμένο συνεργείο στο Περιστέρι

14 435 Επισκέψεις στο άρθρο

Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ εξειδικευμένο συνεργείο στο Περιστέρι. Η Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για σχεδόν 4 δεκαετίες.

Η εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ ιδρύθηκε 41 χρόνια πριν. Πιο συγκεκριμένα το 1979 με την επωνυμία «Γ. ΜΠΙΡΜΠΑΣ – Χ. ΦΛΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.». Ιδρυτές της εταιρίας είναι 8 πολύπειροι τεχνίτες, φίλοι και συνάδελφοι μεταξύ τους, μεγαλωμένοι στα ρεκτιφιέ από μικρά παιδιά, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους.

Κοινοποίησέ το »


Στη πορεία, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της χώρας μας και προνοώντας τις ανάγκες του κλάδου, εκσυγχρονίζονται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες, με σύγχρονη για την εποχή τεχνολογία, ενώ 10 χρόνια μετά (1989) μετατρέπουν την εταιρία σε ΕΠΕ με το διακριτικό τίτλο «ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ». Με την πολυετή λειτουργία τους έχουν αποκτήσει επιπλέον εξειδίκευση σε κινητήρες φορτηγών και σκαφών θαλάσσης όπως: MERCEDES,  MTU, VOLVO, CATERPILLAR, LIEBHERR, SCANIA, DAEWOO, YANMAR και άλλες.

Για την άρτια λειτουργία της εταιρίας ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ απασχολούνται 22 εργατοτεχνίτες και υπαλληλικό προσωπικόάρτια εκπαιδευμένο, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας, πάντα πρόθυμο για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ διαθέτουν και ανανεωμένο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων για την άμεση μεταφορά κινητήρων και εξαρτημάτων.Το  έμπειρο προσωπικό της εταιρίας πραγματοποιεί συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών του γνώσεων μέσα από ενημερώσεις, τεχνικά σεμινάρια, επισκέψεις σε ρεκτιφιέ ξένων χωρών κλπ. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει ακόμη και σήμερα (μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει όλη η χώρα και κατ`  επέκταση ο κλάδος) να ανανεώνει το μηχανολογικό της εξοπλισμό και να προσθέτει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.         

Στην εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ SPECIAL ΕΠΕ συνεχώς εκσυγχρονίζονται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες.
Στην εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ SPECIAL ΕΠΕ συνεχώς εκσυγχρονίζονται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες.


Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την ανακατασκευή κινητήρων, καθώς και μερικά διπλά ίδιου τύπου:
 • 2 ρεκτιφιέ στροφάλων
 • 2 ρεκτιφιέ κυλίνδρων
 • 2 ρεκτιφιέ επιφανειών
 • 2 τόρνους
 επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση επεξεργασία των προς επισκευή κινητήρων – εξαρτημάτων
 και παράδοση αυτών χωρίς καθυστέρηση.

Αναλυτικότερα, στην ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
 1. Ανακατασκευή (Ρεκτιφιέ) κινητήρων εσωτερικής καύσης και των εξαρτημάτων τους προσφέροντας στον κάτοχο επαγγελματικού οχήματος:
  -πιο δυνατό κινητήρα
  -λιγότερους ρύπους (καθαρότερο περιβάλλον)
  -μειωμένο κόστος λειτουργίας
 2. Εμπόριο ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για κινητήρες εσωτερικής καύσης
 3. εμπόριο ανακατασκευασμένων κινητήρων

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ - Διαρκής Εξέλιξη - ανακατασκευή κινητήρων 
 
 

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ - Πλυντήριο εξαρτημάτων με υπερήχους
 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  Το δεύτερης γενιάς συνεργείο Ρεκτιφιέ Βαλκάνια με περισσότερα από 50 χρόνια εμπείρια στο χώρο σας περιμένει για να λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο όχημα σας.
   2103466332 Περισσότερα
 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • Original Ρεκτιφιέ

  Original Ρεκτιφιέ

  Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
   2104123504 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
   2104962164 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
   21 0346 3450 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα