Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ: 39 χρόνια στην κορυφή του κλάδου!

2233 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2020

Ζητήσαμε από τον κύριο Μπίρμπα Γεώργιο να μας πει 2 λόγια για την πολύχρονη και διαρκώς ανοδική πορεία της Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ (μιας εταιρείας με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο σχεδόν 4 δεκαετίες). Ας δούμε τι μας είπε.

 
Η εταιρία ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ ιδρύθηκε 39 χρόνια πριν. Πιο συγκεκριμένα το 1979 με την επωνυμία «Γ. ΜΠΙΡΜΠΑΣ – Χ. ΦΛΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».
Ιδρυτές της εταιρίας είναι 8 πολύπειροι τεχνίτες, φίλοι και συνάδελφοι μεταξύ τους, μεγαλωμένοι στα ρεκτιφιέ από μικρά παιδιά, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους.

Στη πορεία, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της χώρας μας και προνοώντας τις ανάγκες του κλάδου, εκσυγχρονιζόνται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες, με σύγχρονη για την εποχή τεχνολογία, ενώ 10 χρόνια μετά (1989) μετατρέπουν την εταιρία σε ΕΠΕ με το διακριτικό τίτλο «ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ».

Στοχεύοντας από το ξεκίνημα της εταιρίας ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ σε διαρκή εξέλιξη, κατόρθωσαν με επίμονες προσπάθειες, καθώς και με τη βοήθεια των συνεργατών τους, να την αναδείξουν σε κορυφαία επιχείρηση του κλάδου. 

-Πραγματοποιούν συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών τους γνώσεων μέσα από ενημερώσεις, τεχνικά σεμινάρια, επισκέψεις σε ρεκτιφιέ ξένων χωρών κλπ.
-Συνεχίζουν ακόμη και σήμερα (μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει όλη η χώρα και κατ`  επέκταση ο κλάδος) να ανανεώνουν το μηχανολογικό τους εξοπλισμό και να προσθέτουν μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ   Καλέστε:  2105910400  2105910500

Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την ανακατασκευή κινητήρων, καθώς και μερικά διπλά ίδιου τύπου:
 • 2 ρεκτιφιέ στροφάλων
 • 2 ρεκτιφιέ κυλίνδρων
 • 2 ρεκτιφιέ επιφανειών
 • 2 τόρνους
 επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση επεξεργασία των προς επισκευή κινητήρων – εξαρτημάτων
 και παράδοση αυτών χωρίς καθυστέρηση.

Σήμερα δρομολογούν εκ νέου ενέργειες και κινήσεις εκσυγχρονισμού – επενδύσεων, οι οποίες τους γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον της εταιρίας ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ.

Δραστηριοποιούνται κύρια
 1. Στην ανακατασκευή (Ρεκτιφιέ) κινητήρων εσωτερικής καύσης και των εξαρτημάτων τους προσφέροντας στον κάτοχο επαγγελματικού οχήματος:
  -πιο δυνατό κινητήρα
  -λιγότερους ρύπους (καθαρότερο περιβάλλον)
  -μειωμένο κόστος λειτουργίας
 2. Στο εμπόριο ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για κινητήρες εσωτερικής καύσης
 3. Στο εμπόριο ανακατασκευασμένων κινητήρων
 
Για την άρτια λειτουργία της εταιρίας ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ απασχολούνται 22 εργατοτεχνίτες και υπαλληλικό προσωπικόάρτια εκπαιδευμένο, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας, πάντα πρόθυμο για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ διαθέτουν και ανανεωμένο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων για την άμεση μεταφορά κινητήρων και εξαρτημάτων.

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι κύρια προτεραιότητά τους

Επίσης, βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση παρακολουθώντας την τεχνολογική εξέλιξη της ποιότητας των ανταλλακτικών, έχουν διαρκή συνεργασία με τους μηχανικούς και υπεύθυνους των μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων ανταλλακτικών κινητήρων στο εξωτερικό και ενημερώνονται άμεσα για οποιαδήποτε ποιοτική αλλαγή αυτών.

Με την πολυετή λειτουργία τους έχουν αποκτήσει επιπλέον εξειδίκευση σε κινητήρες φορτηγών και σκαφών θαλάσσης όπως: MERCEDES,  MTU, VOLVO, CATERPILLAR, LIEBHERR, SCANIA, DAEWOO, YANMAR και άλλες.

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ
Καλέστε:  2105910400 ,  2105910500
Δείτε: www.rektifie-special.gr/
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/rektifie.special