41 χρόνια ο top expert στο ρεκτιφιέ

5296 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/7/2021

Η Ρεκτιφιέ Σπέσιαλ ΕΠΕ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για σχεδόν 4 δεκαετίες.

 

Η εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ ιδρύθηκε 41 χρόνια πριν. Πιο συγκεκριμένα το 1979 με την επωνυμία «Γ. ΜΠΙΡΜΠΑΣ – Χ. ΦΛΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.». Ιδρυτές της εταιρίας είναι 8 πολύπειροι τεχνίτες, φίλοι και συνάδελφοι μεταξύ τους, μεγαλωμένοι στα ρεκτιφιέ από μικρά παιδιά, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους.

Kοινοποίησε το »


Στη πορεία, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της χώρας μας και προνοώντας τις ανάγκες του κλάδου, εκσυγχρονίζονται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες, με σύγχρονη για την εποχή τεχνολογία, ενώ 10 χρόνια μετά (1989) μετατρέπουν την εταιρία σε ΕΠΕ με το διακριτικό τίτλο «ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ». Με την πολυετή λειτουργία τους έχουν αποκτήσει επιπλέον εξειδίκευση σε κινητήρες φορτηγών και σκαφών θαλάσσης όπως: MERCEDES,  MTU, VOLVO, CATERPILLAR, LIEBHERR, SCANIA, DAEWOO, YANMAR και άλλες.

Για την άρτια λειτουργία της εταιρίας ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ απασχολούνται 22 εργατοτεχνίτες και υπαλληλικό προσωπικόάρτια εκπαιδευμένο, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας, πάντα πρόθυμο για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ διαθέτουν και ανανεωμένο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων για την άμεση μεταφορά κινητήρων και εξαρτημάτων.Το  έμπειρο προσωπικό της εταιρίας πραγματοποιεί συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών του γνώσεων μέσα από ενημερώσεις, τεχνικά σεμινάρια, επισκέψεις σε ρεκτιφιέ ξένων χωρών κλπ. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει ακόμη και σήμερα (μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει όλη η χώρα και κατ`  επέκταση ο κλάδος) να ανανεώνει το μηχανολογικό της εξοπλισμό και να προσθέτει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.         

Στην εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ SPECIAL ΕΠΕ συνεχώς εκσυγχρονίζονται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες.
Στην εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ SPECIAL ΕΠΕ συνεχώς εκσυγχρονίζονται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες.


Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την ανακατασκευή κινητήρων, καθώς και μερικά διπλά ίδιου τύπου:
 • 2 ρεκτιφιέ στροφάλων
 • 2 ρεκτιφιέ κυλίνδρων
 • 2 ρεκτιφιέ επιφανειών
 • 2 τόρνους
 επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση επεξεργασία των προς επισκευή κινητήρων – εξαρτημάτων
 και παράδοση αυτών χωρίς καθυστέρηση.

Αναλυτικότερα, στην ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
 1. Ανακατασκευή (Ρεκτιφιέ) κινητήρων εσωτερικής καύσης και των εξαρτημάτων τους προσφέροντας στον κάτοχο επαγγελματικού οχήματος:
  -πιο δυνατό κινητήρα
  -λιγότερους ρύπους (καθαρότερο περιβάλλον)
  -μειωμένο κόστος λειτουργίας
 2. Εμπόριο ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για κινητήρες εσωτερικής καύσης
 3. εμπόριο ανακατασκευασμένων κινητήρων

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ - Διαρκής Εξέλιξη - ανακατασκευή κινητήρων 
 
 

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ - Πλυντήριο εξαρτημάτων με υπερήχους
 

Kοινοποίησε το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ