Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
Stathis - 1η μετασκευή σε ψυγείο του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της LEVC

Stathis - 1η μετασκευή σε ψυγείο του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της LEVC

23.119 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία "Stathis" σε συνεργασία με την Σπανός Α. Ε. έχει προχωρήσει στη πρώτη μετασκευή σε ψυγείο του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της LEVC.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρεία "Stathis" διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και άριστη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Μια εταιρεία που μπορεί να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου. Μπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις προσφέροντας λύσεις για κάθε ανάγκη. Μπορεί και σηματοδοτεί τη νέα εποχή με δυναμισμό ευελιξία κι έμφαση στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ηλεκτροκίνηση, όπως όλα δείχνουν, είναι το μέλλον. H εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα, και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, έχει δώσει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με-τατρέποντας το μέλλον σε παρόν.

Σε συνεργασία με την Σπανός Α. Ε. έχει προχωρήσει στη πρώτη μετασκευή σε ψυγείο του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της LEVC.H Stathis εργάζεται σκληρά και αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής. Στόχος της είναι να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και να συνεχίζει να καινοτομεί με νέες λύσεις, έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών της. Γι’ αυτό άλλωστε, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων τους.
 
Πλεονεκτήματα μετασκευής ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην εταιρία Stathis:
  • Χαμηλότερο βάρος της μόνωσης.
    Χάρη στα ειδικά υλικά, μεγαλύτερων αντοχών, παρέχεται 30% εξοικονόμηση στο βάρος της μόνωσης, με αποτέλεσμα να μην μειώνεται ιδιαίτερα το ωφέλιμο του αυτοκίνητου, που ήδη επιβαρύνεται από τις μπαταρίες.
  • Ψυκτικό μηχάνημα χαμηλής ηλεκτρικής κατανάλωσης.
    Τα νέας γενιάς ψυκτικά μηχανήματα της Carrier και της Thermoking, έχουν μικρότερη κατανάλωση ισχύος, επιδρώντας θετικά στην εμβέλεια του αυτοκίνητου.
  • Αυτοματισμοί για την προστασία του ηλεκτρικού κυκλώματος αλλά και της μπαταρίας
  • Προετοιμασία για να δεχθεί αργότερα επιπλέον μπαταρίες αλλά και ηλιακά φωτοβολταϊκά

 

Κοινοποίησέ το »