Το μέλλον στην ηλεκτροκίνηση

1581 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/7/2020

Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα.

 
Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 50 χρόνια η εταιρία αυξάνει σταθερά τα μεγέθη της, επεκτείνεται χωροταξικά, προσθέτει καινούργια προϊόντα, διευρύνει τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, πάντα με βασική αρχή την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Με νέες εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένη μηχανοργάνωση και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η «Stathis» παρέχει πλήρεις λύσεις σε όλο το φάσμα των αμαξωμάτων, και ασφαλώς ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση.
 

Refrigerated all-electric vehicle
Η ηλεκτικίνηση είναι το μέλλον. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
Χαμηλό βάρος της μόνωσης.
Ψυκτικό μηχάνημα ηλεκτρικής κατανάλωσης.
Αυτοματισμοί για την προστασία του ηλεκτρικού κυκλώματος αλλά και της μπαταρίας.
Προετοιμασία για να δεχθεί αργότερα επιπλέον μπαταρίες αλλά και ηλιακά φωτοβολταϊκά.

ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΕΕ
Καλέστε:  2310798300
Δείτε :   www.stathis.com.gr/el/ 
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/stathisrefrigeration/