Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Βαθουλώματα τέλος!

Βαθουλώματα τέλος!

20.378 Επισκέψεις στο άρθρο

Μάθε τώρα πώς μπορείς να εξαφανίσεις ένα βαθούλωμα χωρίς νέα βαφή μέσα σε λίγα λεπτά με 30 περίπου ευρώ!

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Βαθουλώματα τέλος χωρίς να χρειαστεί καν βάψιμο!

Κοινοποίησέ το »


Αποφεύγεις στόκους, αστάρια, χρώματα, άρα και διαφορές απόχρωσης. Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, το γεγονός πως οι περισσότερες επισκευές δεν χρειάζονται αποσυναρμολόγηση. Έχοντας κερδίσει τα παραπάνω, το αυτοκίνητό σου δεν χάνει τη μεταπωλητική του αξία. Όλα αυτά ισχύουν, σε περίπτωση που το χρώμα δεν έχει φθαρεί από χαλαζόπτωση ή από χτυπήματα.

Έως και 10 φορές μικρότερος χρόνος επισκευής!

Η μέθοδος P.D.R μπορεί να προσφέρει στο αυτοκίνητό σου εξαιρετικά αποτελέσματα. Αρχικά να φαίνεται σαν καινούργιο μετά την επισκευή, ενώ το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να διατηρήσει το εργοστασιακό χρώμα, μειώνοντας παράλληλα μέχρι και 10 φορές τον αναγκαίο χρόνο της επισκευής του σε σχέση με μια συμβατική μέθοδο.

Απλά ασκείται πίεση και δεν αφήνει ούτε ίχνος!

Με ειδικό φωτισμό και εργαλεία ασκείται πίεση εσωτερικά ή εξωτερικά στο σημείο του μικροβαθουλώματος και γίνεται επαναφορά χωρίς την χρήση στοκαρίσματος ή βαφής. Επίσης χρησιμοποιούνται ειδικά κατασκευασμένοι αντάπτορες οι οποίοι κολλάνε με ειδική κόλλα στην επιφάνεια του βαθουλώματος ώστε να ασκηθεί πίεση προς τα έξω. Η επισκευή μιας ζημιάς με την μέθοδο P.D.R γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση ειδικού φωτισμού ή πάνελ αντανάκλασης έτσι ώστε να μπορέσει ο τεχνιτής να δει την κάθε λεπτομέρεια.

Δίνεις περίπου 30 ευρώ και σε λίγα λεπτά είναι έτοιμο!

Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά στο αυτοκίνητο, η επισκευή συνήθως διαρκεί από 10 μέχρι 30 λεπτά, ενώ αν μιλάμε για κάτι πιο απαιτητικό, το πολύ να φτάσει  τις δύο ώρες. Από την άλλη το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς, το υλικό και τη δυνατότητα πρόσβασης στο σημείο. Μια μέση τιμή για ένα μικρό βαθούλωμα είναι τα 30 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »