Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Βιολογικός καθαρισμός, πιο χρήσιμος από ποτέ !

Βιολογικός καθαρισμός, πιο χρήσιμος από ποτέ !

6.005 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις μέρες μας δείχνει να αποτελεί μέρος της λύσης για clean and safety περιβάλλον για εμάς και την οικογένεια μας (εντός αυτοκινήτου). Οι ειδικοί συνιστούν να το κάνουμε 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Τιμάται παραπάνω από το κλασικό πλύσιμο του αυτοκινήτου. Μα αξίζει τα λεφτά του. Όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον τις περιόδους έξαρσης «φαινομένων» που επηρεάζουν την υγεία οδηγού και συνεπιβαινόντων (π.χ. την `Ανοιξη με την γύρη και τις εποχικές ιώσεις).

Κοινοποίησέ το »


Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου γίνεται με ειδική σκούπα και οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά που φέρουν πιστοποίηση ISO. Περιλαμβάνει:

-Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου

-Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας

-Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες

-Καθαρισμό χώρου αποσκευών

-Καθαρισμό ταμπλό

-Καθαρισμό ζωνών
 

Η υπηρεσία του βιολογικού καθαρισμού μπορεί να ολοκληρωθεί με:

-Πλύσιμο εξωτερικού του αυτοκινήτου

-Χρήση κρύου κεριού

-Περιποίηση εσωτερικών πλαστικών

-Πλύσιμο τζαμιών με ειδικό υγρό

-Αρωματισμό κλιματιστικού !

 

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου

με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp


Πως δρά ο expert και καθαρίζει σε βάθος.
Απαλλάσει της επενδύσεις του αυτοκινήτου από πάσης φύσης κόκκους σκόνης. Διαδικαστικά, ο ειδικός επαγγελματίας, πριν ξεκινήσει καν την διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού καθαρίζει και την παραμικρή υποψία σκόνης με ότι αυτή δύναται να περιέχει (με την βοήθεια ειδικής σκούπας) από καθίσματα, προσκέφαλα, εταζέρα, οροφή, δάπεδο χώρου αποσκευών, μέχρι ταμπλό !Από την διαδικασία αυτή, εξαιρούνται η οροφή και οι επενδύσεις στις πόρτες (η αναρροφητική δύναμη της συσκευής μπορεί να τις ξεκολλήσει). Αυτές καθαρίζονται με μαλακά σφουγγάρια και προσεκτικό τρίψιμο.


Next step ο καθαρισμός των «φωλιών»! O expert με την βοήθεια απολυμασμένου ειδικού πλυστικού μηχανηματος και βιοδιασπώμενου (εγκεκριμένου) απολυμαντικού ψεκάζει όλο το εσωτερικό, απολυμαίνοντας την καμπίνα των επιβατών από κάθε βλαβερό μικροοργανισμό (μέχρι τα γνωστά σε όλους ακάρεα)! Ιδιαίτερη επιμέλεια δίνεται (ή πρέπει να δίνεται) στα σημεία που ακουμπάμε με τα χέρια μας (τιμόνι, flash λεβιέδες, λαβές θυρών, διάφορα car-multimedia χειριστήρια). Aποτελούν «φωλιές» (μικροοργανισμών).

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp


Clear & Safe” και η διαφορά του καθαρισμού «με το χέρι» !

Ο ψεκασμός των επενδύσεων, αν γίνει λάθος, μπορεί κα να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Μπορεί να τις καταστρέψει. Ο ειδικός επαγγελματίας με το ειδικό πλυστικό μηχάνημα μπορεί και εναποθέτει ομοιόμορφα το καθαριστικό υλικό στα καθίσματα, δίχως να προκαλεί σημάδια, λεκέδες, μουλιάσματα. Αντίθετα με το χέρι, το πιο πιθανό είναι να μουσκέψουμε τις επενδύσεις και να προσκαλέσουμε εμείς τους μικρο-οργανισμούς στο αυτοκίνητο μας (μούχλα).
Σημειώστε πως και τα «δύσκολα σημεία» όπως οι αεραγωγοί
καθαρίζονται με εγκεκριμένο εξοπλισμό (πινέλα,πανάκια) που συμβάλουν στον στόχο “Clear & Safe”!

Τι ισχύει για όσους “φορούν δερμάτινα”

Το δερμάτινο σαλόνι, είναι πιο εύκολο να καθαριστεί βιολογικά. O specialist του κλάδου χρησιμοποιεί εξειδικευμένο σφουγγάρι.  Αν το αυτοκίνητο σας διαθέτει συνδυασμό υλικών (π.χ. ημι-δερμάτινα καθίσματα κ.λπ.) η διαδικασία διαχωρίζει «την δράση» και όπου υπάρχει δέρμα ο καθαρισμός γίνεται με το ειδικό σφουγγάρι, όπου υπάρχει ύφασμα με το ειδικό μηχάνημα.


Αφού ολοκληρωθούν σωστά, όλα τα στάδια, ο ειδικός θα βάλει μπρος τον κλιματισμότου αυτοκινήτου σας, κρατώντας κλειστά τα παράθυρα του (με στόχο το ομοιόμορφο στέγνωμα).

Πόσο κρατάει – πόσο τιμάται
Αφού είδαμε πόσο απαιτητική είναι η διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού, θα μπορούμε να καταλάβουμε πως αυτό παίρνει και …λίγο παραπάνω από ένα απλό πλύσιμο. `Αρα το πάτε, το αφήνετε για 2,5 – 3 ώρες (λιγότερο αν έχετε ένα mini μοντέλο, περισσότερο αν έχετε ένα θηριώδες SUV). Πάτε μια βόλτα. Kαι όταν επιστρέψετε το παραλαμβάνετε Clean & Safe ! Mε τιμή γύρω στο 50-άρικο (40-50 euros παίζει η αγορά).

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου

με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp

Κοινοποίησέ το »