Κορυφαία προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού

1484 Επισκέψεις στο άρθρο

Νέα Σειρά Polar από την AUTOGLYM! Η νέα καινοτόμο σειρά προϊόντων της Autoglym αποκλειστικά για χρήση με οικιακά πιεστικά είναι η σειρά « Autoglym Polar ». Θα τα βρείτε όλα στο parts.gr!

 
Η εταιρεία Νίκος Κετσελίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει πάνω από 40 χρόνια παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου!
Κύριο αντικείμενο της εταιρίας αποτελεί η εισαγωγή και εμπορία παντός τύπου ποιοτικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
 
Μηχανικά & Ηλεκτρικά μέρη , Είδη Φανοποιείας, Αξεσουάρ.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους, προσφέρουν σχεδόν όλα τα Μηχανικά, Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά μέρη, Είδη Φανοποιείας, Μπαταρίες, Λιπαντικά, Φωτισμό, Προϊόντα Καθαρισμού και Περιποίησης, Αξεσουάρ κλπ. του αυτοκινήτου σας.
 
Εξειδικευμένο Προσωπικό
Όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν ένα εξειδικευμένο προσωπικό και αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
Επιπλέον μία άψογη τηλεφωνική πληροφόρηση , ειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και τα πιο σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.
 
Κορυφαίο Online e-shop κατάστημα.
Το 2004 δημιούργησαν το PARTS.gr (www.ketselidis.gr),  το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.
Το NEO PARTS.gr,  έγινε το πλέον υπερσύγχρονο και πληρέστερο e-shop αυτοκινήτου στην Ελλάδα με πάνω από 250 χιλιάδες προϊόντα, που συνεχώς ανανεώνονται και καλύπτουν όλο το φάσμα του αυτοκινήτου. 
 Με μια υπερσύγχρονη μηχανή αναζήτησης και βάση δεδομένων, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να δείτε φωτογραφίες των προιόντων και να προβείτε στην  οnline αγορά όλων των προϊόντων.

Το PARTS.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ!

Η νέα καινοτόμα σειρά προϊόντων της Autoglym αποκλειστικά για χρήση με οικιακά πιεστικά είναι η σειρά « Autoglym Polar ».
 
Stage 1 : 
Polar Blast – Πρόπλυση  Συσκευασία 2,5 L  Τιμή 22,80¤
Stage 2 : Polar Wash - Πλύσιμο Συσκευασία 2,5 L  Τιμή 17,80¤
Stage 3 : Polar Seal – Κέρωμα Συσκευασία 1 L  Τιμή 23,50¤
 
Η σειρά προϊόντων Autoglym Polar έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στα εξειδικευμένα προϊόντα για χρήση με αφροποιητή  κάνης με οικιακά πιεστικά υψηλής πίεσης (τύπου Karcher).
Διαθέσιμη στις 01/06/2019.

Λίγα λόγια για να γνωρίσετε το 1ο super στάδιο...
Stage 1 : Polar Blast
Αφρός προ-πλύσης με χρήση οικιακού πιεστικού με αφροποιητή .
Ένας πολύ πλούσιος αφρός σαν χιόνι που δημιουργείται και προσκολλάται στο όχημα σας καλύπτοντας κάθε σημείο και διασπώντας απαλά την βρωμιά και τους ρύπους.
Αποκλειστικά για χρήση με οικιακό ή επαγγελματικό πιεστικό νερού με κάνη αφροποιητή. Το Polar Blast μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να σφουγγαρίσετε το όχημα σας εφόσον αυτό είναι μέτρια λερωμένο. Με τη διαδικασία αυτή (χωρίς σφουγγάρισμα ) μειώνετε σαφώς ο χρόνος πλυσίματος και ο κίνδυνος δημιουργίας του φαινομένου της αράχνης « ολόγραμμα» από το τρίψιμο με το σφουγγάρι. Το ουδέτερο ΡΗ το καθιστά απόλυτα συμβατό με γυαλισμένα και κερωμένα οχήματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν
1. Πριν ξεκινήστε ελέγξτε ότι δεν είναι ζεστά το όχημα σας και οι ζάντες σας (με αφή με το πίσω μέρος του χεριού) Πλένετε πάντα σε σκιερό μέρος.
2. Το Polar Blast χρησιμοποιείται με αφροποιητές κάνης του εμπορίου που προσαρμόζονται στα πιστόλια οικιακών αφροποιητών . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες αραιώσεις. Μία καλή αραίωση είναι 100ml προϊόντος σε 500ml νερού (αραίωση 1 προς 5) στον αφροποιητή. Έπειτα ρυθμίστε την ένταση του αφρού από τον αφροποιητή εάν αυτό είναι εφικτό.
3. Ψεκάστε το Polar Blast πάνω στο όχημα αρχίζοντας από κάτω προς τα πάνω εξασφαλίζοντας ότι θα καλυφθούν όλα τα σημεία (ακόμη και μέσα στους θόλους και τις ζάντες).
4. Αφήστε το Polar Blast να δράσει, χωρίς όμως να στεγνώσει, έως και 10 λεπτά . Το contact time είναι απαραίτητο για να διασπαστούν οι ρύποι και η βρωμιά.
5. Τέλος ξεπλύνετε από κάτω προς τα πάνω.

PARTS.gr
Διεύθυνση Καταστήματος: Μανδροκλέους 6 & Αμβροσίου Φραντζή 33
Τηλέφωνο: 2109028392 - 2109028382

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ