Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κάντο όπως ήταν πριν πας διακοπές

Κάντο όπως ήταν πριν πας διακοπές

20.274 Επισκέψεις στο άρθρο

Επειδή μετά τις διακοπές συνήθως το αυτοκίνητό μας «υποφέρει» από μικροζημιές, μικροχτυπήματα ή φθορά στο χρώμα, σας έχουμε τις καλύτερες λύσεις και συμβουλές για την «αναγέννησή» του, πάντα με γνώμονα την οικονομία στην τσέπη σας.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Οι διακοπές με αυτοκίνητο συνεπάγονται με περιηγήσεις σε παραλίες και βουνά. Οδήγηση σε κακοτράχαλους δρόμους κάτω από τον καυτό ήλιο αλλά και σε στενούς δρόμους, με θαμνώδη δέντρα να ξεπροβάλουν από παντού «χαϊδεύοντας» το αυτοκίνητό μας σε κάθε ευκαιρία. Και αν εμείς χαλαρώσαμε και γέμισαν οι «μπαταρίες» μας για το χειμώνα, ο τετράτροχος σύντροφός μας, τράβηξε τα πάνδεινα από τον ήλιο και την αλμύρα, ενώ όλο και ξεπαρκάροντας από κάποια πολυσύχναστη παραλία μπορεί και να κάναμε μια μικρή ζημιά στο αυτοκίνητό μας . Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της καλαίσθητης του εικόνας. Το μέγεθος της φθοράς εξαρτάται απόλυτα από το πόσο φροντίζουμε το όχημα μας για αυτό λοιπόν οφείλουμε να το επαναφέρουμε στην κατάστασή που βρισκόταν πριν τις διακοπές. Δείτε παρακάτω τους παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα του αυτοκινήτου, οικονομικούς τρόπους για να το διατηρήσετε σαν καινούριο και στην περίπτωση που θα πρέπει να γίνει κάποια εργασία φανοποιίας, όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε. Επιπλέον δείτε αναλυτικά τι ακόμα θα πρέπει να προσέξετε και να ελέγξετε μετά τις διακοπές.

Κοινοποίησέ το »

Εν αρχή είναι το χρώμα

Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο μετά τη καλοκαιρινή «ταλαιπωρία» που υπέστη.

Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο μετά τη καλοκαιρινή «ταλαιπωρία» που υπέστη.

    Το καλοκαίρι οι περισσότεροι πριν εκτεθείτε στον καυτό ήλιο φροντίζετε και απλώνετε πάνω σας μια αντηλιακή κρέμα. Πόσοι όμως έχετε σκεφτεί πως αντίστοιχο του δέρματός μας είναι η βαφή του αυτοκινήτου; Ο ήλιος σε συνδυασμό με το αλάτι που «κάθεται» πάνω στο αυτοκίνητο φθείρουν το χρώμα θαμπώνοντάς το και αλλοιώνοντάς το. Επίσης μπορεί ο ήλιος να φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη φθορά στο χρώμα ωστόσο υπάρχουν ένα σωρό ακόμα παράγοντες που εντείνουν τη φθορά.

    • Περιττώματα πουλιών:
    Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που έχουμε υψηλές θερμοκρασίες, που η λαμαρίνα καίει, αν έχουν επικαθίσει περιττώματα πουλιών ψήνονται μαζί με το βερνίκι και το χρώμα του οχήματος. Μένουν στάμπες και η επιφάνεια γίνεται θολή. Ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να επισκευάσουμε το σημείο με επισκευαστικό γυάλισμα ή μπορεί να χρειαστεί και βάψιμο.

    • Ρετσίνι δένδρων:
    Ακόμη μια απειλή που προκαλεί εξίσου σοβαρή ζημιά, μιας και οι στάμπες από ρετσίνι θολώνουν το χρώμα και μετά απαιτείται επισκευή.

    • Έντομα
    Αναπόφευκτα οδηγώντας το όχημα μας προσκρούουμε πάνω σε έντομα. Αυτά είναι ιδιαίτερα όξινα και αφήνουν σημάδια.

    • Κλαδιά, φρύγανα και σκόνη ενδεχομένως να έβλαψαν το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει γιατί η ζημιά μπορεί να μεγαλώσει αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

    Τώρα όμως τι θα κάνετε για να επαναφέρετε το χρώμα;

    Η επαναφορά χρώματος θα εξαφανίσει γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια και τη θαμπάδα από το χρώμα του αυτοκίνητου σας

    Η επαναφορά χρώματος θα εξαφανίσει γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια και τη θαμπάδα από το χρώμα του αυτοκίνητου σας

      Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κλπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σας και ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Ιδανικά θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία γιατί το γυάλισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση.
      Ο τεχνικός πρέπει να είναι να είναι γνώστης του αντικειμένου. Να μην αφήσει στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα. Πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο σας, να ζητήσετε να ανάψουν τους προβολείς ή να το βγάλουν έξω να το ελέγξετε με το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα δείτε αν υπάρχουν «ατέλειες» στην ποιότητα της δουλειάς του. Το κόστος εργασίας εξαρτάται από την κατάσταση του χρώματος και το μέγεθος του οχήματος. Δεν συνίσταται να γυαλίζετε το όχημα σας περισσότερο από 3 φορές κατά μέσο όρο σε μια δεκαετία. Κέρωμα μπορείτε να κάνετε όσες φορές θέλετε.

      Φτιάξε τα βαθουλώματα χωρίς βαφή

      Επειδή υπάρχουν και χτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου, μία οικονομική και ποιοτική λύση είναι το P.D.R.

      Επειδή υπάρχουν και χτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου, μία οικονομική και ποιοτική λύση είναι το P.D.R.

        Επειδή δυστυχώς αρκετές φορές η ζημιά δε περιορίζεται στη φθορά του χρώματος αλλά υπάρχουν και χτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου, μία οικονομική και ποιοτική λύση είναι το P.D.R. Πρόκειται για τα αρχικά της αγγλικής φράσης Paintless Dent
        removal, όπου ουσιαστικά πρόκειται για την επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλο κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από παρκάρισμα.
        Η μέθοδος αυτή αν και ανακαλύφθηκε πριν από 60 χρόνια, αλλά μόλις από τις αρχές του 1980 άρχισε να χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και από εκεί διαδόθηκε στην
        Αγγλία.
        Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες . Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα. Το κυριότερο είναι πως αυτή η τεχνική είναι οικονομική, δε χρειάζεται σφυρηλάτηση ή στοκάρισμα και βάψιμο που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση.

        Τα πλεονεκτήματα της μεθόθου P.D.R.
        - Ταχύτητα
        - Οικονομία
        - 100% ποιότητα επισκευής
        - Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος
        - Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία
        - Πρόκειται για φιλική προς το περιβάλλον επισκευή

        CAR SYSTEM KOVAX SPOT-ON

        CAR SYSTEM KOVAX SPOT-ON

          Μια καινοτόμος και ολοκληρωμένη λύση για την επισκευή φαναριών γρατζουνισμένων, θολών ή και κιτρινισμένων. Μια λύση που ενώνει την αποτελεσματικότητα με την καινοτομία. Το σετ SPOT-ON συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας λειαντικά Kovax (Assilex / Maxfilm / Tolecut) με ένα 3-συστατικών βερνίκι. Τα λειαντικά επιτρέπουν την απομάκρυνση γρατζουνιών και αποχρωματισμού (που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία) και σε συνδυασμό με το προστατευτικό 3 συστατικών βερνίκι θα δώσει στους προβολείς την απόλυτη διαύγεια και καθαρότητα σαν καινούργιοι.

          Κάνε τα φανάρια σου καινούρια

          Η συντήρηση των φαναριών προσφέρει οικονομία, ασφάλεια και βελτίωση στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

          Η συντήρηση των φαναριών προσφέρει οικονομία, ασφάλεια και βελτίωση στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

            Για πιο λόγο να αγοράσεις καινούρια φανάρια όταν μπορείς να καθαρίσεις τα παλιά και να μοιάζουν καινούρια; Οικονομικά και γρήγορα ένας ειδικός μπορεί να το πράξει αυτό για εσάς, αποφεύγοντας το κόστος της αντικατάστασής τους με νέα φανάρια, που είναι πολλές φορές υπερβολικό, ειδικά στα φανάρια νέας τεχνολογίας Xenon - Bi-Xenon.
            Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα εμπρός φανάρια του οχήματός σας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θερμότητα που αποβάλουν όταν είναι αναμμένα, τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και την υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια να κιτρινίζουν και να μην αποδίδουν το 100% της φωτεινότητάς τους. Επίσης είναι και θέμα ασφάλειας καθώς η οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες ή σε συνθήκες με περιορισμένη ορατότητα γίνεται δυσκολότερη και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
            Συνεπώς η συντήρηση των φαναριών είναι μια οικονομική λύση που επιπλέον βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας και αυξάνει την μεταπωλητική του αξία.

            Επισκεύασε τον προφυλαχτήρα σου

            Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τον προφυλαχτήρα σας λόγω ενός χτυπήματος. Οι ειδικοί θα σας τον κάνουν καινούριο.

            Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τον προφυλαχτήρα σας λόγω ενός χτυπήματος. Οι ειδικοί θα σας τον κάνουν καινούριο.

              Ένα από τα πιο εκτεθειμένα μέρη του αυτοκινήτου σας σε χτυπήματα και ζημιές είναι οι προφυλαχτήρες. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που χρησιμοποιήσατε δύσβατους δρόμους με «κατσάβραχα», αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να «τραυματίσατε» τους προφυλαχτήρες σας. Μία ρωγμή ή ένα στράβωμα του προφυλαχτήρα δε χρειάζεται να σας πτοήσει, αφού υπάρχει η λύση της επιδιόρθωσης και όχι της αντικατάστασης. 

              Πόσο θα κοστίσει μια πλήρη επισκευή;

              Οι κυριότεροι παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική τιμή είναι η έκταση των ζημιών και το μέγεθος του αυτοκινήτου.

              Οι κυριότεροι παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική τιμή είναι η έκταση των ζημιών και το μέγεθος του αυτοκινήτου.

                Γενικότερα η επισκευή διαφέρει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο. Οι κυριότεροι παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική τιμή είναι η έκταση των ζημιών και το μέγεθος του αυτοκινήτου. Σε γενικά πλαίσια όμως ισχύουν τα εξής:
                • Επισκευή προφυλαχτήρων: 120-180 ευρώ
                • Ξεθάμπωμα φαναριών: 20-30 ευρώ
                • Επαναφορά χρώματος: 80-120 ευρώ
                • Βαθουλώματα και γρατζουνιές: Το κόστος εξαρτάται από το πλήθος τους αλλά και από το μέγεθος τους. Εφόσον θέλετε να προχωρήσετε στην επισκευή τους, επισκεφτείτε τους επαγγελματίες της αγοράς για να κάνουν εκτίμηση της ζημιάς και να σας δώσουν την προσφορά τους.

                Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES

                Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                • Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                • Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                • Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                • Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                • Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES
                • Σύγχρονο φανοβαφείο G. TZANOPOULOS FANOVAFES

                20 χρόνια εμπειρία στις μικροεπισκευές αυτοκινήτου

                Το κατάστημα Γ. ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ εδρεύει στην Νίκαια Αττικής και δραστηριοποιείται στον χώρο των μικροεπισκευών αυτοκινήτου, στην επιδιόρθωση με τοπική βαφή, στην επισκευή χτυπημάτων, στην ευθυγράμμιση και επαναφορά σασί και θόλου, στην εφαρμογή γυαλίσματος – κερώματος (προϊόντα 3Μ), στην εφαρμογή βαφής carbon, στην ολική βαφή του αυτοκινήτου, στην αλλαγή χρώματος με αυτοκόλλητο βινυλίου (3Μ) καθώς και στην εφαρμογή ειδικών χρωμάτων chameleon κατά παραγγελία.
                Με την 20ετή προϋπηρεσία και εμπειρία μας και με το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας, με εκπαίδευση στα σεμινάρια και τα προγράμματα μεγάλων εταιριών όπως DUPONT, STANDOX και NEXA AUTOCOLOR, πάνω στο αντικείμενο της βαφής, των τελικών επιστρώσεων και των υδροδιαλυτών χρωμάτων, είμαστε κοντά σας για να σας παρέχουμε άρτια αποτελέσματα με τεχνογνωσία και μεράκι.
                Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αξιόπιστη και αποτελεσματική εργασία, η οικονομικές τιμές και ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας με χρήση άριστων υλικών, έχουν φέρει το κατάστημα μας στην κορυφή των επιλογών των πελατών μας, τόσο ιδιωτών όσο και εταιριών.

                Κοινοποίησέ το »