Αξιόπιστο Parking για όλες τις ανάγκες ενός οδηγού

1588 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/5/2021

Parking Remiza. Με υπηρεσίες "άστο πάνω μας". Με ασφάλεια για όχημα, οδηγό και φορτίο. Ένα ολοκληρωμένο rest point με πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων για τον επαγγελματία οδηγό.

 
Το Parking Remiza είναι μια επιχείρηση που προσφέρει λύσεις σε σχέση με την στάθμευση και φύλαξη επαγγελματικών οχημάτων.
Ο πελάτης - οδηγός μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον με ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Βασικό στοιχείο, υπηρεσιών που προάγουν και την ασφάλεια οχήματος και φορτίου, είναι πως υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση από κλειστό κύκλωμα.

Επίσης, το ότι ο επαγγελματίας οδηγός μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα καθώς μπορούν να του παρασχεθούν και υπηρεσίες επισκευήςυπηρεσίες καθαρισμού-πλύσιμο οχήματος είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Parking Remiza .

Το Parking Remiza  βρίσκεται σε ένα νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, στην Αθήνα, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισσού.  Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται ( υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ημερήσιου ή και μηνιαίο parking)  και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια. 
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό), δωρεάν WiFi και mini market.
Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Τέλος, στο Parking Remiza εκτός από αναλώσιμα θα βρείτε λιπαντικά ADBLUE, εργαλεία, υαλοκαθαριστήρες, είδη καθαρισμού και μπαταρίες παντός τύπου με extra υπηρεσία 24/7 εξυπηρέτηση (εντός Αττικής) με παράδοση αλλά και τοποθέτηση στον χώρο σας !

 

 

προϊοντα αυτοκινητου - PARKING