Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
REMIZA PARKING πάρκινγκ στον Κηφισό

REMIZA PARKING πάρκινγκ στον Κηφισό

REMIZA PARKING πάρκινγκ στον Κηφισό

12 314 Επισκέψεις στο άρθρο

REMIZA PARKING πάρκινγκ στον Κηφισό. Parking Remiza. Με υπηρεσίες "άστο πάνω μας". Με ασφάλεια για όχημα, οδηγό και φορτίο. Ένα ολοκληρωμένο rest point με πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων για τον επαγγελματία οδηγό.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Το Parking Remiza είναι μια επιχείρηση που προσφέρει λύσεις σε σχέση με την στάθμευση και φύλαξη επαγγελματικών οχημάτων.

Κοινοποίησέ το »

Ο πελάτης - οδηγός μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον με ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Βασικό στοιχείο, υπηρεσιών που προάγουν και την ασφάλεια οχήματος και φορτίου, είναι πως υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση από κλειστό κύκλωμα.

Επίσης, το ότι ο επαγγελματίας οδηγός μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα καθώς μπορούν να του παρασχεθούν και υπηρεσίες επισκευήςυπηρεσίες καθαρισμού-πλύσιμο οχήματος είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Parking Remiza .

Το Parking Remiza  βρίσκεται σε ένα νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, στην Αθήνα, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισσού.  Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται ( υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ημερήσιου ή και μηνιαίο parking)  και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια. 
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό), δωρεάν WiFi και mini market.
Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Τέλος, στο Parking Remiza εκτός από αναλώσιμα θα βρείτε λιπαντικά ADBLUE, εργαλεία, υαλοκαθαριστήρες, είδη καθαρισμού και μπαταρίες παντός τύπου με extra υπηρεσία 24/7 εξυπηρέτηση (εντός Αττικής) με παράδοση αλλά και τοποθέτηση στον χώρο σας !

 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - PARKING

 • REMIZA PARKING

  REMIZA PARKING

  Στο Parking Remiza, με έκταση 10.000 τ.μ. και 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,7 μέρες την εβδομάδα), πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
   211 4115277 Περισσότερα
 • AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

  AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

  Avin Ασπρόπυργος: Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Λειτουργεί επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την σφραγίδα της  Avin και με υπηρεσίες Parking.
   21 05577533 Περισσότερα