Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Κορυφαία συστήματα για κάθε τύπο αυτοκινήτου
Κορυφαία συστήματα για κάθε τύπο αυτοκινήτου
  • Κορυφαία συστήματα για κάθε τύπο αυτοκινήτου
  • Κορυφαία συστήματα για κάθε τύπο αυτοκινήτου

Κορυφαία συστήματα για κάθε τύπο αυτοκινήτου

1 816 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Εταιρεία Logothetis Gas δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις υγραερίου σε οχήματα, από την αρχή της νομιμοποίησης τοποθέτησης συστημάτων υγραερίου σε ταξί, δηλαδή από τις αρχές της δεκαετίας του 80.

Συνεργάζεται πολλά χρόνια με δύο κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων υγραερίου. Την Autogaz Centrum (εδρεύει στην Πολωνία) και την Tartarini Auto Spa (εδρεύει στην Ιταλία). Η πολυετής συνεργασία με τις δύο αυτές εταιρείες της έχει δώσει το πλεονέκτημα της εμπειρίας για τη συμβατότητα του κάθε συστήματος ανάλογα τον τύπο του εκάστοτε αυτοκινήτου. Τα συστήματά της είναι όλα τελευταίας γενιάς και προσαρμόζονται άψογα σε κάθε αυτοκίνητο. 

Κοινοποίησέ το »


Το χαρακτηριστικό, μάλιστα, που κάνει τα συστήματά της ανταγωνιστικά είναι η εύρυθμη λειτουργία τους μετά την τοποθέτηση, η δυνατότητα σύνδεσης με την OBD των καινούργιων μοντέλων αυτοκινήτων αλλά και η συμβατότητα για παλιότερου τύπου οχήματα όπως καρμπυρατέρ. Επιπλέον, μετά από χρήση 5 ετών στα συγκεκριμένα συστήματα, είναι σε θέση να διαβεβαιώσει το καταναλωτικό κοινό, για την μακροπρόθεσμη χρήση τους και διάρκεια ζωής τους χωρίς φθορές και ζημιές.

Τέλος, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, η εφαρμογή της υγραεριοκίνησης είναι μία διαδικασία που απαιτεί τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία. Για αυτό, προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να διασφαλίσει τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του οχήματός του, θα πρέπει να προσέξει την εμπειρία και την ύπαρξη πιστοποίησης του συνεργείου καθώς και τη γνησιότητα του συστήματος που θα τοποθετηθεί.

Η LogothetisGas αυτή τη στιγμή παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αλλά και αξιόπιστων προϊόντων, με βασικό κριτήριο την κάλυψη των αναγκών ενός κοινού που αναζητά εύκολες και προσιτές λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:
- Πρατήριο εφοδιασμού υγραερίου καθημερινά 24 ώρες
- Πρατήριο Υγρών καυσίμων καθημερινά 24 ώρες
- Αυτόματα Πλυντήρια
- Συνεργείο Τοποθέτησης Συστημάτων Υγραερίου
- Χονδρικό εμπόριο συστημάτων Υγραεριοκίνησης
- Συνεργείο γενικών επισκευών
- Λιπαντήριο
- Πώληση εμφιαλωμένου υγραερίου θέρμανσης για ιδιώτες και επαγγελματίες
- Σημείο Πώλησης εξοπλισμού υγραερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)