Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ο ειδικός για όλα τα συστήματα Diesel

Ο ειδικός για όλα τα συστήματα Diesel

8 948 Επισκέψεις στο άρθρο

Με περίπου 60 χρόνια υψηλής εξειδίκευσης! Ένας Top expert για επισκευή πετρελαιοκινητήρων, αντλιών, μπεκ. Ένας specialist για επισκευή & ζυγοστάθμιση τουρμπινών! Ο λόγος φυσικά για την Π.Ε.Α.Κ. DIESEL CENTER!

Έξι δεκαετίες δραστηριοποίησης στον κλάδο επισκευής και συντήρησης συστημάτων τροφοδοσίας πετρελαίου , επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών (από το 1963).

Κοινοποίησέ το »


Παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας του ντίζελ, από την μηχανική αντλία μέχρι την σημερινή ηλεκτρονική της μορφή, η Π.Ε.Α.Κ DIESEL CENTER είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ελλάδα σε ό,τι έχει να κάνει με με τον έλεγχο και την επισκευή των πετρελαιοκινητήρων και των επιμέρους συστημάτων τους.

Το 1989  γίνεται το 1ο BOSCH DIESEL CENTER της Αττικής, ενώ αποκτά εξουσιοδότηση  από την DELPHI (πρώην LUCAS)  και την DENSO.Τα επόμενα χρόνια οι εξουσιοδοτήσεις συμπληρώνονται με τα εργοστάσια της STANADYNE και της VDO/SIEMENS.

 
Εξειδικευμένος & εξουσιοδοτημένος από όλα τα Top Brands!
Όπως ήδη αναφέρθηκε, η Π.Ε.Α.Κ DIESEL CENTER ,είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ΑΝΤΛΙΩΝ και ΜΠΕΚ όλων των μεγάλων κατασκευαστών: Bosch / Zexel, Denso, Lucas / CAV, Delphi, Siemens,VDO, Stanadyne, GM  και ΤΟΥΡΜΠΙΝΩΝKKK, Holset , Schwitzer , IHI, Garrett, Mitsubishi.

Eίναι εξουσιοδοτημένος έμπορος BOSCH για τα συστήματα τροφοδοσίας Diesel .

Σημειώστε πως η επιχείρηση παρέχει εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών  (BOSCH–DENSO–DELPHI-VDO/SIEMENS –STANADYNE ενώ το δοκιμαστήριο αντλιών της είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έχοντας πάντα τη συνεργασία και την υποστήριξη της Robert Bosch εξασφαλίζει  στους πελάτες της την πιο σίγουρη , έγκυρη αλλά και αξιόπιστη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί όχι μόνο στο επαγγελματικό αλλά και στο ιδιωτικής χρήσης όχημά τους.

Το συγκρότημα των εγκαταστάσεων της!
Η Π.Ε.Α.Κ αναπτύσσει την δραστηριότητά της σε ένα  συγκρότημα 1.500 τ.μ, που  περιλαμβάνει χώρους δοκιμαστηρίων , συνεργείου επισκευών οχημάτων diesel (taxi-φορτηγών κ.λ.π.),αποθήκης , υποδοχής πελατών και γραφείων-λογιστηρίου. 

Η πληρότητα των εγκαταστάσεων δημιούργησε ευνοϊκές  συνθήκες  για μεγάλες συνεργασίες με πελάτες  που διαθέτουν εταιρικούς στόλους οχημάτων (βιομηχανίες –εταιρείες εμπορίας –κατασκευαστικές εταιρείες-ΔΕΚΟ-μεταφορικές εταιρείες κ.λ.π)
 
Σήμερα βέβαια, υπάρχει πλέον και μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από την επισκευή και των αυτοκινήτων diesel ιδιωτικής χρήσης.

Οι πελάτες κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις της ΠΕΑΚ, έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για τις εργασίες που χρειάζεται το όχημα τους καθώς και για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που ενδεχομένως υπάρχουν.
Με αμεσότητα, "καθαρά λόγια" και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις!
 
Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!
Η επιτυχία της Π.Ε.Α.Κ. οφείλεται στην ικανοποίηση  ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού και η συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελεί διαρκή στόχο της.

Tο δοκιμαστήριο αντλιών Π.Ε.Α.Κ  DIESEL CENTER είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Όμως δεν είναι μόνο τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που κάνουν την Π.Ε.Α.Κ  να ξεχωρίζει. Έχοντας επενδύσει χρόνια στο ανθρώπινο δυναμικό της, η Π.Ε.Α.Κ  διαθέτει μηχανικούς άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους, οι οποίοι δίνουν την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με το σύστημα τροφοδοσίας.

Η συνεχής ενημέρωσή τους , σε συνδυασμό με  τα σεμινάρια που παρακολουθούν  σε εξειδικευμένα συστήματα , τους καθιστούν έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών και εσάς πιο σίγουρους, για να εμπιστευτείτε το όχημά σας.
 

Τεράστια γκάμα ! Υπηρεσιών και ανταλλακτικών !
Η  Π.Ε.Α.Κ προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος που έχει να κάνει με με τον έλεγχο , την επισκευή των πετρελαιοκινητήρων και των επιμέρους συστημάτων τους. Ας αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες όπως:

 • Διάγνωση βλαβών που αποτελεί σήμερα το 50% μιας επιτυχημένης και ποιοτικής επισκευής.
 • Πλήρης μηχανολογικός εξοπλισμός  & CLEANROOM  σύμφωνα με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.
 • Μηχανήματα ηλεκτρονικής ζυγοστάθμισης  turbo και τόρνους μηχανουργείου.
 • Παροχή εγγύησης ανταλλακτικών και εργασιών ( σύμφωνα με τους όρους των εργοστασίων  κατασκευής)
 • Μεγάλη γκάμα αντλιών ,μπεκ και τουρμπινών ανακατασκευής ( δική μας και εργοστασιακής )  με σύστημα COREVALUE- επιστροφής  των παλιών -  για πιο οικονομικές και ταχύτερες επισκευές.
 • Κινητό συνεργείο για επεμβάσεις εκτός έδρας και παροχή τεχνικής βοήθειας σε συνεργεία και τεχνικές εγκαταστάσεις εταιρειών.
 • Ηλεκτρολογικές και μηχανικές εργασίες (αλλαγή ιμάντων -  φίλτρων-προθερμαντήρων -service κινητήρων κλπ) , χρονισμός-ρύθμιση αβάνςκλπ σύμφωνα με τις οδηγίες-πρωτόκολλα των κατασκευαστών : Mercedes - Opel - VW/Audi - Seat - Skoda - Renault - Citroen -Peugeot - Fiat - Toyota -Nissan - Ford -  Volvo - Kia - Hyundai - Mitsubishi - Subaru κ.λ.π.
 • Αναλυτή καυσαερίων Bosch για έκδοση Κ.Ε.Κ
 • Διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch–Delphi - VDO / SIEMENS  - DENSO)
 • Δοκιμαστήρια αντλιών -  μπεκ (BOSCH - HARTRIDGE - CARBONZAPP )
 • Επισκευαστικές λύσεις ανάλογα με την παλαιότητα του οχήματος
 • Συσκευές ζυγοστάθμισης τουρμπινών
Ένα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα είναι  πως η επιχείρηση διαθέτει και αποθήκη 500 τ.μ., με μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τύπους κινητήρων diesel κάτι το  οποίο καθιστά αυτόματα τα περισσότερα ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα μειώνοντας δραστικά το χρόνο επισκευής του οχήματος σας.
 
Αλλά ακόμα και για πιο σπάνια και δυσεύρετα ανταλλακτικά η Π.Ε.Α.Κ. διαθέτει online συστήματα παραγγελιών με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
   2104962164 Περισσότερα
 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  Το δεύτερης γενιάς συνεργείο Ρεκτιφιέ Βαλκάνια με περισσότερα από 50 χρόνια εμπείρια στο χώρο σας περιμένει για να λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο όχημα σας.
   2103466332 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα