Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Προϊόντα καθαρισμού A/C από την CLEANTECH

Προϊόντα καθαρισμού A/C από την CLEANTECH

1.771 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Cleantech A/C Ventilation Cleaner και το Cleantech A/C Ventilation Refresher αποτελούν την καλύτερη πρόταση για τον καθαρισμό του κλιματιστικού.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Το κλιματιστικό χρειάζεται σωστή και τακτική συντήρηση

Όπως όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου σας, έτσι και το κλιματιστικό χρειάζεται την σωστή και τακτική του συντήρηση, ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα. Η προληπτική συντήρηση του συστήματος κλιματισμού είναι απαραίτητη και θα αποτρέψει τα προβλήματα πριν αυτά εκδηλωθούν και επιβαρύνουν όχι μόνο την τσέπη σας αλλά και την υγεία σας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η τακτική απολύμανση είναι σημαντική για την υγεία μας

Ιδιαίτερα σημαντικός για την ποιότητα του εισπνεόμενου αέρα είναι ο καθαρισμός και η απολύμανση του εξατμιστή. Το υγρό και σκοτεινό περιβάλλον του δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη και αναπαραγωγή βακτηρίων και μυκήτων, που αποτελούν την κυριότερη αιτία ανάπτυξης αλλεργιών και μολύνσεων του αναπνευστικού. Με την τακτική απολύμανση οι αλλεργιογόνοι παράγοντες και η βακτηριακή επιβάρυνση μηδενίζονται εξασφαλίζοντας μία υγιεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το καθαριστικό κλιματισμού Cleantech A/C Ventilation Cleaner

Το καθαριστικό κλιματισμού 80701 Cleantech A/C Ventilation Cleaner παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική δράση κατά των βακτηρίων και μικροοργανισμών του συστήματος κλιματισμού των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα:

• Να απομακρύνει τη ρύπανση.
• Να αποδεκατίζει τα μικρόβια, όπως τα βακτήρια και τους μύκητες γρήγορα και αξιόπιστα.
• Να εξασφαλίζει ένα υγιές εσωτερικό κλίμα.
• Να δίνει μια ευχάριστη και φρέσκια μυρωδιά στο εσωτερικό του οχήματος.

Η εφαρμογή του είναι απλή. Δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του συστήματος κλιματισμού.

Cleantech A/C Ventilation Refresher για γρήγορη εξάλειψη των οσμών

Το 80702 Cleantech A/C Ventilation Refresher παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση οσμών για εσωτερικούς χώρους (οχήματα) και συστήματα κλιματισμού.

Απορροφά δυσάρεστες οσμές σε διαμερίσματα επιβατών και αγωγούς εξαερισμού που μπορεί να προκληθούν από βακτήρια και μύκητες. Προσθέτει επίσης ένα ευχάριστο, φρέσκο άρωμα, ενώ δεν είναι επιβλαβές στο προωθητικό R134a. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα οχήματα με συστήματα κλιματισμού ή εξαερισμού.


Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Cleantech θα βρείτε εδώ.

https://top-system.gr