Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σπρέι σιλικόνης Cleantech

Σπρέι σιλικόνης Cleantech

1.440 Επισκέψεις στο άρθρο

Προστασία από φθορές με το σπρέι σιλικόνης 80103 Cleantech Cockpit & Silicon Spray.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Σε περιόδους με υψηλή θερμοκρασία το σπρέι σιλικόνης 80103 Cleantech Cockpit & Silicon Spray με καλές ιδιότητες ολίσθησης, διαχωρισμού και λίπανσης αποτελεί την κατάλληλη λύση για να προφυλάξετε το όχημα σας από φθορές.
 
Προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα, επειδή:

  • Βελτιώνει την ολίσθηση και λίπανση.
  • Δεν κολλάει στις επιφάνειες, είναι άχρωμο και χωρίς κηλίδες.
  • Προστατεύει από φθορές και εξαλείφει ενοχλητικούς θορύβους.
  • Είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από -50°C έως + 250°C.
  • Απωθεί την υγρασία και προστατεύει τα μέρη του καουτσούκ από το πάγωμα.

Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε την επιφάνεια που πρόκειται να υποστεί επεξεργασία εάν είναι απαραίτητο. Ψεκάστε ομοιόμορφα από απόσταση 20 cm περίπου. Περιέχει εξαιρετικό άρωμα καρύδας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Λίγα λόγια για την Cleantech

Τα προϊόντα Cleantech είναι μια γκάμα προϊόντων της Topsystem που δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2017. Προήλθαν ύστερα από  έρευνα, αναπτύχθηκαν και δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις ανάγκες τις αγορές για υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά προϊόντα στην αυτοκινητοβιομηχανία.
 
Σε συνεργασία με μεγάλους οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την έρευνα, τον σχεδιασμό, την παραγωγή και τυποποίηση των προϊόντων Cleantech, εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας σύμφωνα με την Διεθνή και κοινοτική νομοθεσία. Τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί  με ιδιαίτερη προσοχή για να καλύψουν και να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων, την βιομηχανία και να συμμορφωθούν με τους μελλοντικούς κανονισμούς με φιλικά υλικά προς το περιβάλλον.
 
Τα προϊόντα Cleantech προέρχονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Γερμανίας και της Ολλανδίας για να καλύψουν τις σειρές των καθαριστικών κινητήρων και όλων των συστημάτων του οχήματος αλλά και των καθαριστικών σε μορφή σπρέι. Επίσης η Cleantech στις αρχές 2018 έβαλε στην γκάμα της και προϊόντα πλυντηρίου όπως σαμπουάν και καθαριστικά οχημάτων.