Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Top επώνυμα προϊόντα συντήρησης  A/C – κλιματισμού αυτοκινήτου

Top επώνυμα προϊόντα συντήρησης A/C – κλιματισμού αυτοκινήτου

1.960 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις μέρες μας η διατήρηση μιάς υποφερτής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας, δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη. Για λόγους άνεσης του οδηγού, απόδοσης του οχήματος μα και ασφαλούς συμπεριφοράς στον δρόμο.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Οι καύσωνες δε θα αργήσουν να δυσκολέψουν ξανά τις ζωές μας. Το A/C του αυτοκινήτου ήδη ξεκινά να δουλεύει υπερωρίες. Χρειάζεται την φροντίδα του λοιπόν. Χρειάζεται να εξασφαλίσουμε καλή λειτουργία, απολύμανση από τα επιβλαβή βακτήρια και από τη δυσοσμία που προκαλούν οι μύκητες (ή πρόληψη τους πριν αναπτυχθούν).Με λίγα λόγια  να κρατήσουμε το εσωτερικό του οχήματος υγιεινό και χωρίς μυρωδιές.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η συντήρηση του A/C συμβάλει σε υγεία και… οικονομία

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών (κι όχι μόνο), ο κλιματισμός – A/C είναι ο μόνος σύμμαχος στην αντιμετώπιση της αφόρητης ζέστης. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως η οδήγηση κάτω από τέτοιες «ζεστές» συνθήκες, εκτός από ενοχλητική  μπορεί να αποδειχθεί και επικίνδυνη, καθώς «αμβλύνει» τα αντανακλαστικά του οδηγού (ενώ πολλαπλασιάζει την ευερεθιστικότητα του). Βέβαια, η ύπαρξη και μόνο του κλιματιστικού δεν αρκεί, καθώς πρέπει και να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά (ώστε να μην επιβαρύνει και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος) καθώς και -το κυριότερο- να μην είναι επιβλαβές για την υγεία των ανθρώπων -συνεπιβατών μας.

Βασική προϋπόθεση για αυτό, είναι η σωστή συντήρησή του που με μερικά εύκολα σημαντικά tips μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Επιπλέον, στο εμπόριο μπορεί να βρει κανείς ειδικά προϊόντα συντήρησης κλιματισμού, τα οποία εγγυώνται για την απόδοση και τη σωστή λειτουργία του, όπως για παράδειγμα τα επώνυμα προϊόντα της KRIOS AC.
 

KRIOS AC: Κορυφαία προϊόντα συντήρησης A/C – κλιματισμού αυτοκινήτου

KRIOS AC  ΥΓΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ A/C BRILLIANT (U/V DYE)



Το φθορίζον ανιχνευτικό U/V της KRIOS είναι εύκολο στη χρήση και δεν περιέχει διαλύτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συστήματα κλιματισμού όσο και σε συστήματα ψύξης για την ανίχνευση μικρών διαρροών. Μπορεί να αναμειχθεί πλήρως με το λάδι του συστήματος. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να φωσφορίζει σε οποιαδήποτε πηγή φωτός U/V (υπεριώδης).

Το ανιχνευτικό πρέπει να τοποθετηθεί στο κύκλωμα ψύξης ή κλιματισμού και εφόσον εκτεθεί σε οποιαδήποτε λάμπα U/V "θα ξεχωρίσει" σε περίπτωση διαρροής. Η ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί αντιστοιχεί στη σύριγγα μιας δόσης (κύπελλο μέτρησης 7.5ml για 1.5kg ψυκτικού μέσου).

Οι λειτουργίες του:
- Εντοπίζει με ακρίβεια τις διαρροές ψυκτικού αερίου στα συστήματα ψύξης και
  κλιματισμού.
- Δεν περιέχει διαλύτες.
- Ορατό όταν εκτίθεται σε οποιοδήποτε φως U/V.
- Ιδανικό για προληπτικές εφαρμογές.
- Δεν βλάπτει τα συστήματα.

KRIOS AC Απολυμαντικό spray



Το απολυμαντικό spray της KRIOS απολυμαίνει το σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού οχημάτων (και κατοικιών).

Έχει αντιβακτηριδιακή δράση, εξουδετερώνοντας τη δυσοσμία που προκαλούν τα βακτήρια, οι μύκητες, ενώ  προλαμβάνει και το σχηματισμό τους. Η αντιαλλεργική του δράση διατηρεί το περιβάλλον υγιεινό και χωρίς μυρωδιές.

Προϊόντα αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση

KRIOS AC ΥΓΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ A/C



Το υγρό επισκευή διαρροών A/C της KRIOS σταματάει διαρροές έως 0.03 mm και μειώνει τον θόρυβο του συμπιεστή. Το προϊόν δεν αντιδρά με την υγρασία ή το οξυγόνο και δεν περιέχει πολυμερή, ενώ είναι συμβατό με όλα τα ψυκτικά μέσα, R134a, R1234yf, R410a και R32 καθώς και όλα τα ψυκτέλαια.

Το 18.2156 είναι μια λύση υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένη για να την επισκευή διαρροών ψυκτικού αερίου στα συστήματα κλιματισμού και τις μονάδες ψύξης, εξασφαλίζοντας μια πλήρη, μόνιμη και ελαστική σφράγιση αυτών.

• το σκεύασμα είναι 100% ασφαλές: χωρίς διάλυμα πολυμερών, δεν αντιδρά αν έρθει σε επαφή με οξυγόνο ή υγρασία, αποφεύγοντας έτσι κάθε πιθανό φράξιμο του συστήματος.

• είναι επίσης ασφαλές για τον ίδιο τον χειριστή: το προϊόν δεν ταξινομείται ως επικίνδυνο. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις στην αγορά σήμερα, το Σφραγιστικό διαρροών της Krios Ac δεν είναι καρκινογόνο.

• μια λύση που, χάρη στα όλο και πιο πολύπλοκα και καινοτόμα συστατικά, εγγυάται συνεχώς καλύτερες επιδόσεις με τη χρήση μικρότερης ποσότητας προϊόντος.

Με χρήση πρακτικών  σύρίγγων (με γρήγορη σύζευξη) με μόνο 6ml προϊόντος, στην πραγματικότητα εξυπηρετούνται συστήματα AC/R έως 21kW (6tons). Συστήματα τα οποία, μέχρι πρότινος, μπορούσαν να επισκευαστούν με 42ml προϊόντος.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
-Χωρίς πολυμερή                      
-Ασφάλεια για το σύστημα και για τον χειριστή
-Δεν είναι εύφλεκτο
-Τεχνολογικά εξελιγμένο
-Σύνθεση που σέβεται το περιβάλλον
-Κατάλληλο και για προληπτική χρήση
-Για ψυκτικές εγκαταστάσεις έως 15 KW (51.000 BTU/h)
-Περιέχεται και ο αντάπτορας για την βαλβίδα πλήρωσης
-Αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση

KRIOS AC ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ A/C



Καθαρό περιεχόμενο: 1000ml.
Εφαρμογές: Universal, R134a , 1234yf ,και για ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του λαδιού είναι η μείωση της τριβής μεταξύ των κινούμενων γραναζιών, για να αποφευχθεί η υπερβολική υπερθέρμανση του συμπιεστή. Η ομοιόμορφη και συνεχής κατανομή του μαζί με το αέριο σε όλο το σύστημα, εκτός του ότι διατηρεί τη σωστή λίπανση που χρειάζεται η εκτονωτική βαλβίδα, εξυπηρετεί κυρίως στην εκκίνηση του συμπιεστή.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμπιεστές της KRIOS είναι ήδη εφοδιασμένοι με λάδι, με την ακριβή ποσότητα που επισημαίνουν οι κατασκευαστές, σε περίπτωση συμπλήρωσης, για τροποποιημένο σύστημα κλιματισµού ή για εργασία, είναι πάντα καλό να χρησιμοποιείτε τις προδιαγραφές και τις ποσότητες που αναγράφονται στην ετικέτα του συμπιεστή ή συνιστώνται από την εταιρεία κατασκευής του.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διάθεση των προϊόντων KRIOS AC, μπορείτε να απευθύνεστε στην αντιπροσωπεία της εταιρείας, ANCOM ΕΠΕ, τηλ. 2310 533540, email: [email protected],  Αγίου Δημητρίου 26, Θεσσαλονίκη.

https://www.ancomnet.gr