Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ανταλλακτικά & Service Φορτηγών DAF: Αφοί Χατζησταματίου

Ανταλλακτικά & Service Φορτηγών DAF: Αφοί Χατζησταματίου

80.063 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2024)

Η εταιρεία Αφοί Χατζησταματίου:
- Με 4 δεκαετίες εξειδίκευσης σε Φορτηγά DAF, διαθέτει topτεχνογνωσία
-Έχει έδρα στον Ασπρόπυργο, σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο
- Διαθέτει ακόμη και κινητό συνεργείο κάλυψης έκτακτων περιπτώσεων

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Το φορτηγό είναι το εργαλείο δουλειάς κάθε επαγγελματία οδηγού. Η προστασία και η σωστή συντήρησή του είναι το «κλειδί» ώστε να μπορεί να παραμένει λειτουργικό και να αποφέρει κέρδη στον οδηγό.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα εξειδικευμένα συνεργεία έχουν υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας, που σημαίνει ότι σε έναν έλεγχο μπορούν να διαγνώσουν ενδεχόμενο πρόβλημα και να δώσουν οικονομική λύση σε αυτό (ένας από τους λόγους για τους οποίους τα επιλέγουν οι επαγγελματίες οδηγοί βαρέων οχημάτων).

 

4η δεκαετία εξειδίκευσης για την DAF Service Αφοί Χατζησταματίου

Η εταιρεία DAF Service Αφοί Χατζησταματίου διανύει τον 36ο χρόνο δράσης της στον κλάδο καλής συντήρησης (από το 1988). Η έδρα της βρίσκεται στο κομβικό σημείο της περιοχής Ασπρόπυργος Αττικής. Οι υπηρεσίες της αφορούν υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Φορτηγά DAF καθώς και στην πώληση ανταλλακτικών.

Στη διάθεσή της έχει έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο και καταρτισμένο προσωπικό για να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως:
  • Υπηρεσίες service
  • Διαγνωστικό ηλεκτρονικό έλεγχο
  • Επισκευές κινητήρων
  • Γνήσια ανταλλακτικά-αξεσουάρ DAF
  • After market, καινούργια & μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
  • Σασμάν
  • Διαφορικά 
Στόχος της διοίκησης του συνεργείου είναιη διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Ειδικά για να ανταποκρίνονται σε έκτακτες περιπτώσεις (όπου η συνδρομή τους κρίνεται άμεση)διαθέτουν μέχρι και κινητό συνεργείο!

Υποστηρίζουν τον επαγγελματία οδηγό, με παροχή οδικής βοήθειαςκαι στις περιπτώσεις που το  όχημα του χρειάζεται να μεταφερθεί στον χώρο του συνεργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση υποστηρίζεται και από απόθεμα μεγάλης γκάμας απαραίτητων ανταλλακτικών DAF