Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Eurobrakes εξειδικευμένο συνεργείο επαγγελματικών στην Μάνδρα. Η Eurobrakes διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά εργαλεία για να λύσει κάθε σας πρόβλημα.

Eurobrakes εξειδικευμένο συνεργείο επαγγελματικών στην Μάνδρα. Η Eurobrakes διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά εργαλεία για να λύσει κάθε σας πρόβλημα.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Φρένων, Αναρτήσεων και Ηλεκτρονικής Διάγνωσης από τη EUROBRAKES

28.680 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Eurobrakes λειτουργεί με επιτυχία για περισσότερο από 20 χρόνια, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό τους εξυπηρετούν με αξιοπιστία τους επαγγελματίες κατόχους φορτηγών άνω των 3.5 τόνων και λεωφορείων.Οι ειδικότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών, τις εγκαταστάσεις και επισκευές φρένων, αναρτήσεων, ηλεκτρόφρενων, retarder, itarde και άλλων. Η αφοσίωσή τους σε αυτούς τους τομείς τους έχει καθιερώσει στον χώρο των επαγγελματιών.

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  • Ποιότητα
  • Αξιοπιστία
  • Προσιτές τιμές

Η εταιρεία EUROBRAKES - ΕΛΙΣΣΑΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ. - ΦΟΥΚΑΣ Κ. Ι.Κ.Ε. προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα της ηλεκτρονικής διάγνωσης βλαβών, εγκαταστάσεων και επισκευών συστημάτων φρένων, αναρτήσεων, ηλεκτρόφρενων, καθώς και άλλων εξαρτημάτων φορτηγών και λεωφορείων. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες για την προμήθεια αξιόπιστων ανταλλακτικών.

Η αφοσίωσή τους στις επισκευές τους έχει καθιερώσει στον χώρο των επαγγελματιών.


Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

  1. Ηλεκτρονικές διαγνώσεις βλαβών: Η εταιρεία διαθέτει εξοπλισμό για τον εντοπισμό ηλεκτρονικών βλαβών στα οχήματα.

  2. Εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων φρένων: Προσφέρονται υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής των συστημάτων φρένων, περιλαμβανομένων των ABS, EBS και ASR.

  3. Αναρτήσεις: Προσφέρονται υπηρεσίες σχετικές με την ανάρτηση των οχημάτων.

  4. Συστήματα ανύψωσης άξονα νταλίκας: Εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων ανύψωσης για νταλίκες.

  5. Ηλεκτρόφρενα, retarder και itarder: Εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων φρεναρίσματος.

  6. Κοτσαδόροι και πέταλα: Υπηρεσίες που αφορούν την εγκατάσταση και συντήρηση κοτσαδόρων και πετάλων.

Κοινοποίησέ το »

Η εταιρεία λειτουργεί σε κτίριο 350 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνοντας έναν εξωτερικό περιφραγμένο χώρο 4 στρεμμάτων. Η ποιότητα των υπηρεσιών και η ασφάλεια των πελατών αποτελούν προτεραιότητες. Επίσης, η εταιρεία διαθέτει αξιόπιστα ανταλλακτικά από κορυφαίες εταιρείες.


  η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες για την προμήθεια       αξιόπιστων ανταλλακτικών.


Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και συνεχή ενημέρωση, η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται, μαζί με την διάθεση υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών, εγγυώνται την ασφάλεια των πελατών και ενισχύουν το κλίμα εμπιστοσύνης στην εταιρεία.

Γενικά, η εταιρεία EUROBRAKES διακρίνεται για την αξιοπιστία, την εμπειρία και τη συνέπεια στις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.