Τοp περιποίηση, καθαρό & ασφαλές όχημα

4298 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2021

Με 15 χρόνια δράσης και στον απαιτητικό κλάδο των υπηρεσιών για Επαγγελματικά οχήματα, έχει ήδη "κτίσει" όνομα μεταξύ των Επαγγελματιών οδηγών Βαρέων οχημάτων. Διαθέτει προσωπικό πλήρως εξειδικευμένο και κατάλληλο εξοπλισμό για να προσφέρει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του. Η εταιρεία ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ.

 

Γενικά ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου μα πιο ειδικά ο κάτοχος ενός επαγγελματικού οχήματος, που το "εργαλείο δουλειάς" του αποτελεί και την "βιτρίνα" του, ξέρουν πως για να το έχουν επί μακρόν και να τους αποδίδει, πρέπει και να το φροντίζουν κατάλληλα.

Kοινοποίησε το »


Η καλή συντήρηση αλλά και η απολύμανση – καθαρισμός στις μέρες μας (και λόγω των συνθηκών της πανδημίας) αποτελεί μία προτεραιότητα για κάθε επαγγελματία και για κάθε Υπεύθυνο Στόλου ο οποίος στοχεύει τα οχήματα της εταιρείας του να είναι ασφαλή και να αποτελούν "κινητή διαφήμιση" της εταιρείας.

Στα πλαίσια αυτής της φροντίδας ο επαγγελματίας που οδηγεί ένα Φορτηγό ή ένα Βυτιοφόρο επισκέπτεται συχνά ένα
πλυντήριο βαρέων οχημάτων.

Πλέον και στη χώρα μας υπάρχουν σύγχρονα πλυντήρια με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία πραγματοποιούν γρήγορο (fast lane) και ποιοτικό καθαρισμό, όπως επίσης και βιολογικό καθαρισμό. Με προσωπικό που διαθέτει το απαραίτητο know how και χρήση εξειδικευμένων χημικών-καθαριστικών, τα οποία είναι ασφαλή τόσο για τον οδηγό του οχήματος όσο και φιλικό στο περιβάλλον (eco friendly).
 
Τα πλυντήρια αυτά, αποτελούν σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες σέβονται τον πελάτη και στοχεύουν στην άριστη εξυπηρέτηση και στο άψογο αποτέλεσμα. Είναι αυτά που εμείς θεωρούμε ότι προσφέρουν υπηρεσίες «4 Αστέρων»!

 Η εμπειρία των 15 ετών δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες και προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητα

 Η εμπειρία των 15 ετών δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες και προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητα


Με εξειδίκευση, Top Quality & Delivery Services. "ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ"

Με 15 χρόνια δραστηριοποίησης, έχει ήδη "κτίσει" όνομα μεταξύ των Επαγγελματιών οδηγών Βαρέων οχημάτων. Διαθέτει προσωπικό πλήρως εξειδικευμένο και κατάλληλο εξοπλισμό για να προσφέρει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του.

Σ
τις εγκαταστάσεις της, στο "κομβικό" σημείο (με τις χιλιάδες διελεύσεις επαγγελματικών οχημάτων) στον Ασπρόπυργο λειτουργεί πλυντήριο και λιπαντήριο φορτηγών.

Για επαγγελματίες με μηχανήματα έργου τα οποία χρειάζονται "πλύσιμο" μα δεν γίνεται (για διάφορους λόγους) να μετακινηθούν από τον χώρο στον οποίο βρίσκονται και λειτουργούν η "ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ" προσφέρει και delivery services.

Ο επαγγελματίας κλείνει το ραντεβού του και το εξειδικευμένο προσωπικό της μεταβαίνει στον χώρο όπου έχει υποδειχθεί, πλένει, γρασάρει το μηχάνημα (ακόμα και εάν το εργοτάξιο στο οποίο βρίσκεται δεν έχει ύδρευση).

Πλήρη γκάμα ελαστικών & ανταγωνιστικές τιμές

Η επιχείρηση διαθέτει και προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, μια μεγάλη γκάμα ελαστικών για παντός τύπου φορτηγά. 

Η εμπειρία των 15 ετών δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες και προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας παρέχοντας παράλληλα την αξιοπιστία όλων των γνωστών μαρκών συνεργατών της.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών για Ελαστικά και διαθέτει τις πιο γνωστές Premium μάρκες ελαστικών όπως Goodyear, Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental κ.ά. 
 
Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο λειτουργεί πλυντήριο και λιπαντήριο φορτηγών.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο λειτουργεί πλυντήριο και λιπαντήριο φορτηγών


Υπηρεσίες της εταιρείας για Φορτηγά - Λεωφορεία:

 • Πλυντήριο, λιπαντήριο 

 • Εσωτερικό πλύσιμο βυτίων

 • Βιολογικός καθαρισμός

 • Ελαστικά Επισκευή

 • Ελαστικά Αλλαγή

 • Ζάντες Αλλαγή

Για Αυτοκίνητα:

 • Ευθυγράμμιση

 • Ζυγοστάθμιση Τροχών

 • Ελαστικά Επισκευή

 • Ελαστικά Αλλαγή

 • Ζάντες Επισκευή

 • Ζάντες Αλλαγή

 • Βιολογικός καθαρισμός

 • Πλύσιμο μηχανής

 • Πλύσιμο με νερό

Kοινοποίησε το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ