Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Turbo Technology: εξειδίκευση σε επισκευή & βελτίωση τουρμπίνας

Turbo Technology: εξειδίκευση σε επισκευή & βελτίωση τουρμπίνας

2.982 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2024)

- Η καλή συντήρηση του Turbo είναι σημαντική για κινητήρα (και τσέπη) του κατόχου
- Ο Specialist του Turbo σε Van ή Φορτηγό, χρειάζεται Know how (τεχνογνωσία)
- Η «Turbo Technology» εξειδικεύεται στην επισκευή και βελτίωση τουρμπίνων
- Κάθε εργασία της συνοδεύεται και με γραπτή εγγύηση

ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Το Turbo ή τουρμπίνα είναι μηχανικές συσκευές υπερτροφοδότησης αέρα, οι οποίες τοποθετήθηκαν στους κινητήρες για να αυξήσουν την απόδοσή τους. Βρισκόμαστε στην ecoεποχή του downsizing – των μικρότερων turbo κινητήρων που «καίνε» και ρυπαίνουν λιγότερο από τους μεγαλύτερους ατμοσφαιρικούς κινητήρες του παρελθόντος – κάτι που σημαίνει πως συναντάμε την εν λόγω τεχνολογία σε μία ευρεία γκάμα οχημάτων.

Οι τουρμπίνες αποτελούνται από τα δύο «σαλιγκάρια» (εισαγωγής και εξαγωγής), το κεντρικό σώμα (Cartridge) που περιλαμβάνει τον άξονα, την φτερωτή και τα εξαρτήματα μονταρίσματος, καθώς και την βαλβίδα ρύθμισης πίεσης (αν αυτή περιλαμβάνεται στον συγκεκριμένο τύπο τουρμπίνας). Το Turbo παίρνει κίνηση από τα καυσαέρια του κινητήρα, συμπιέζοντας κι αυξάνοντας έτσι την μάζα αέρα στο χώρο καύσης, επιταχύνοντας τους χρόνους λειτουργίας του κινητήρα.

Ακούγεται απλό, και θεωρητικά είναι. Για να κάνεις όμως ένα turbo να λειτουργεί αποτελεσματικά, σημαντικό ρόλο όπως θα δούμε παρακάτω έχει η φροντίδα και η σωστή συντήρησή του.
 

«Turbo Technology» οι Specialists της τουρμπίνας!

Η Turbo Technology, η εταιρία του κ. Κωτσόπουλου, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών για επισκευή και βελτίωση κάθε είδους τουρμπίνας.

Τεχνογνωσία και σύγχρονος εξοπλισμός οδηγούν το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, να προτείνει και προσφέρει custom λύσεις (πάνω στην μοναδική ανάγκη κάθε κατόχου οχήματος με turbo).Σημαντικό να σημειωθεί το ότι κάθε λύση (εργασία συντήρησης ή επισκευής) συνοδεύεται και από γραπτή εγγύηση!


Στην Turbo Technology, αναλαμβάνουν επαγγελματικά οχήματα και φορτηγά όλων των τύπων. Είτε πρόκειται για μεγάλα φορτηγά, είτε για ελαφρά επαγγελματικά (Lcv: Van).

Στο ειδικά εξοπλισμένο εργαστήριο της Turbo Technology γίνεται έλεγχος και ρύθμιση ακριβείας των μεταβλητών πτερυγίων σε όλες τις  τουρμπίνες VTR, αξιοποιώντας το μηχάνημα Vane Flow Test Rig.

Η πολυετής τεχνογνωσία, πάνω σε εύρος μαρκών – μοντέλων οχημάτων, έχει κτίσει την φήμη και το «όνομα» της Turbo Technology, στον κλάδο της επισκευής και βελτίωσης τουρμπινών. 


Η αφοσίωση τους,  αποτελείμέρος της επιχειρηματικής και τεχνικής φιλοσοφίας των στελεχών της επιχείρησης. Κάθε τουρμπίνα που περνά από τα χέρια τους αντιμετωπίζεται με προσοχή και ακρίβεια. Στόχος η απόλυτη λειτουργικότητα και απόδοση για το επαγγελματικό όχημα-εργαλείο δουλειάς του συνεργάτη τους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »